Bysyklene har kommet til Bryn og Helsfyr
Gå tilbake

Bysyklene har kommet til Bryn og Helsfyr

20. april 2018

Som seg hør og bør for et område med byens beste tilgjengelighet har endelig de populære bysyklene kommet til Bryn-Helsfyr. Stativene er oppe og i drift både ved Fyrstikktorget sentralt på Helsfyr og ved torget nær Brynseng T-banestasjon og bussterminal.

Området har 4 passerende t-banelinjer med avganger hvert tredje minutt og bussruter, bil- og sykkelveier i alle retninger. Nå er de første bysykkel-stativene også på plass.

I skrivende stund er det ifølge dette sanntids-oppdaterte kartet ingen ledige sykler i de to stativene, hvilket bør tyde på at de allerede er aktivt i bruk.

Bysyklene representerer en kjapp og enkel måte å komme seg rundt i Oslo på. De brukes mest til korte turer og som et supplement til kollektivtransport – og blir stadig mer populære og bredere tilgjengelig i sentrale deler av Oslo. Bare noen uker ut i årets sesong har publikum allerede syklet mer enn 130 000 turer med dem.

Bysykkelordningen i Oslo er et samarbeid mellom Oslo kommune og Clear Channel Norway AS, der kommunen stiller offentlig reklameplass til rådighet og får et bysykkeltilbud tilbake. Tilbudet finansieres av abonnementer, reklame på stativene og sponsorat.

Det finnes to ulike abonnementer. Med døgnabonnement kan du sykle så mange turer á 45 minutter du vil i løpet av 24 timer. Abonnementet starter å løpe når du låser ut første sykkel. Sesongabonnementet anbefales for alle som sykler mange småturer sentralt i Oslo. Sesongen varer fra april til ca slutten av november – og anlegget er åpent fra 06 om morgenen til midnatt. Du kan alltid levere tilbake sykler i stativene.

Les mer om ordningen, hvordan den fungerer og hvordan du kan bruke den på Oslo Bysykkels websider.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
jente-med-sykkel-kroppet2 jente-med-sykkel-kroppet2 DSC01036 DSC01036