Bymobilitet for servicebedriften: Lanserer elektrisk arbeidsplass på tre hjul
Gå tilbake

Bymobilitet for servicebedriften: Lanserer elektrisk arbeidsplass på tre hjul

30. april 2019

Vil du bruke el-sykkel for enklere, rimeligere fremkomst til serviceoppdrag i byen – men trenger plass til medbrakt verktøy og utstyr? Bryn-Helsfyr-bedriften Work System lanserer et nytt «Cargo Bike»-konsept for håndverkere og andre service-bedrifter.

Ettersom stadig flere byreiser må gjøres via grønn transport inntar elsyklene storbyene med storm. De kommer i stadig flere varianter og fasonger, men så langt først og fremst for privat bruk. Nå kommer også elsykkeltilbudene for profesjonell bruk.

Work System, som har Oslo-avdeling i Tvetenveien 4 på Bryn, er en av Europas ledende leverandører av svenskprodusert bilinnredning og -utstyr til håndverkere og selskaper som bruker varebiler i hverdagen. Nå lanserer selskapet et cargo bike-konsept for håndverkere og andre servicebedrifter som ser verdien av komplette elsykler som er skreddersydd eget jobbehov.

– Varebilen er og blir et perfekt transportmiddel for mange servicebedrifter, men det blir stadig vanskeligere og dyrere å bevege seg i bysentra med bil. Ved å supplere flåten med elektriske cargo bikes skreddersydd bedriftens transportbehov reiser du mye enklere og raskere til og fra serviceoppdrag i sentrum og i nærheten, sier Lucas Welin, daglig leder i Work System på Bryn.

Se videoen om konseptet her:
Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Work System 5 Work System 5 Work System 1 Work System 1 Work System 3 Work System 3 Work System 2 Work System 2