Bygland Nikolaisen ny administrerende i COWI Norge Bryn-Helsfyr | Bygland Nikolaisen ny administrerende i COWI Norge
Gå tilbake

Bygland Nikolaisen ny administrerende i COWI Norge

26. november 2010

Etter at han i fire måneder har vært konstituert leder av COWI Norge, er det besluttet at Terje Bygland Nikolaisen tar over som administrerende direktør fra 1. desember 2010. Det fremgår av en melding på web-sidene til COWI, som har hovedkontor i Grenseveien 88 på Bryn-Helsfyr i Oslo.

Bygland Nikolaisen blir også medlem av COWI Group Management Board.

COWIs konsernsjef, Lars-Peter Søbye, er meget tilfreds. – Jeg er svært glad for å utnevne Terje Bygland Nikolaisen til ny leder av COWIs virksomhet i Norge. Vi har vært gjennom en intens søkeprosess med mange kvalifiserte kandidater. Likevel, det er ingen tvil om at Terje er den desidert beste, sier Lars-Peter Søbye i meldingen. – Vårt forretningslandskap er under stor endring, vi trenger sterke regioner med høy faglig kompetanse for å opprettholde vår konkurranseevne. Med Terje i spissen er jeg overbevist om at COWI Norge går en lys fremtid i møte, med et enda sterkere fokus på å optimalisere regionens aktiviteter, samt styrke relasjonene til sine kunder.

Stø kurs i bunnen
Selv har Terje Bygland Nikolaisen følgende kommentar til de nye oppgavene: -På linje med de andre regionene i COWI, er vi i Norge opptatt med å spisse og implementere strategien ute i vår forretning. Vi jobber knallhardt for å innfri vårt mål om å være best på integrert rådgiving i skjæringspunktet mellom teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. I tillegg har vi i Norge en spesiell rolle i COWI konsern når det gjelder å videre-utvikle og løfte hele konsernets kompetanse innen helsebyggsektoren. Jeg gleder meg til å innfri våre mål sammen med en meget kvalifisert og samhandlingsorientert organisasjon.

Terje Bygland Nikolaisen startet ifølge meldingen sin karriere i COWI i september 2005, da som regiondirektør i Midt/Nord. August 2008 ble han direktør for en nyopprettet enhet for Forretningsutvikling, mai 2010 tok han over som konstituert administrerende direktør for COWI Norge.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email