BundeGruppen: Bygger og vokser med fokus på folk
Gå tilbake

BundeGruppen: Bygger og vokser med fokus på folk

15. desember 2016

Med 220 ansatte og en omsetning på over en milliard kroner satser BundeGruppen på Helsfyr videre mot 25-årsjubileum neste år. Entreprenørvirksomheten vil halvere byggetiden innen 2020, med null skader og feil. Eiendomsselskapet skal også vokse, og jobber med spennende utviklingsplaner i Grenseveien.

BundeGruppen består i hovedsak av selskapene BundeBygg, M2 Entreprenør og BundeEiendom. Konsernet er blant de største aktørene innen entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling, eiendomsutvikling og eiendomsdrift i Oslo og Akershus. Gruppen holder til i Grenseveien på Helsfyr og har lenge vært en markant aktør innen utvikling, bygging og rehabilitering av eiendom i dette området.

─ BundeBygg AS er en regionsledende entreprenør i Oslo og Akershus, og leverer næringsbygg og boliger i hele regionen. M2 Entreprenør utfører mindre boligprosjekter, samt ombygging i næringsmarkedet og BundeEiendom investerer i og utvikler bolig- og næringseiendommer, forklarer konsernsjef Odd-Erik Bunde.

Satser på folk

Med 25 års erfaring i bakspeilet ser BundeGruppen nå fremover mot 2020 og tar mål av seg å utvide sitt solide fotfeste i bygge- og eiendomsbransjen.

─ Vi har ambisjoner om videreutvikling av virksomheten i årene som kommer, og vet at mennesker er den viktigste faktoren for å lykkes. Vi satser rett og slett på folk, både våre egne og hos samarbeidspartnere. Ved å dyrke en god kultur blant kollegene har vi ambisjoner om å være en god arbeidsplass uten ulykker og som bidrar til å påvirke bransjen positivt, sier en engasjert konsernsjef.

Fotavtrykk på Bryn-Helsfyr

BundeGruppen har en lang historie med en rekke utviklings- og byggeprosjekter på Bryn-Helsfyr. Selskapet sto blant annet for det store påbyggings- og rehabiliteringsprosjektet i Strømsveien 102, som ble solgt til Nordea Liv. BundeBygg sørget for prosjektering, bygging og salg av Østensjøveien 14 til NAF, som har dette som hovedkontor.

Selskapet var også totalentreprenør for Oslo Areals storstilte rehabiliteringsprosjekt i Grensesvingen 7, og hovedentreprenør da Erik Arnesen AS bygget nytt Mercedes-Benz-anlegg på vel 5.000 kvm på sin eiendom i Østensjøveien 12. BundeBygg var også totalentreprenør i sin tid også på Grenseveien 82 og Grenseveien 88, samt ombygging og påbygg av Grenseveien 99.

Nytt hovedkontorprosjekt

BundeGruppen kjøpte Grenseveien 82 på Helsfyr høsten 2006, etter å ha vært leietaker i bygget i fire år. Kontorbygget har vært virksomhetens hovedkontor siden 2002, men har også eksterne leietakere.

– Vi har sterk tro på området og er positive til den pågående utviklingen her. Vi eier også naboeiendommen, Grenseveien 80, og arbeider med spennende utviklingsplaner som omfatter begge disse eiendommene, sier Odd-Erik Bunde.

Les mer om lanseringen av prosjektet «Helsfyr Puls» her.

Detaljreguleringen for Grenseveien 80-82 ble vedtatt i mai 2016 og BundeEiendom ferdigstiller nå skisseprosjektet. Totalt utbyggingspotensial er ca. 20.350 m2 BRA. Selskapet ser prosjektet delt i flere faser. Første og prioriterte fase er et nybygg i Grenseveien 80 på totalt ca. 7.760 kvm BRA fordelt over 7 etasjer pluss kjeller. Bygget vil bli et markant bygg som vil bidra til å markedsføre Helsfyr sammen med alt det andre positive som skjer i området. Vi er i dialog med spennende leietaker om prosjektet og det blir et spennende 1. kv 2017 for oss vedr dette prosjektet, sier Odd-Erik Bunde.

Samarbeidet

BundeEiendom er deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver felles markedsføring og omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne representerer majoriteten av totalt ca 575.000 kvm kontorarealer i området.

─ Vi har hatt over tid hatt et betydelig engasjement på Bryn-Helsfyr, har Helsfyr som lokasjon for egen virksomhet og jobber med spennende utviklingsprosjekter her. Det er derfor naturlig for oss å være med i et samarbeid som tar ansvar for å sette området og dets fortrinn tydelig på kartet, avrunder Bunde.

PERSONBILDE:
SATSER PÅ FOLK: ─ Vi har ambisjoner om en klar videreutvikling av virksomheten i årene som kommer, og vet at mennesker er den viktigste faktoren for å lykkes, sier konsernsjef Odd-Erik Bunde i BundeGruppen.

BILDE AV BYGG:
BundeEiendom lanserer kontorprosjektet “Helsfyr Puls” – et moderne signalbygg på 8.000 kvm ved kommunikasjonsknutepunktet Helsfyr.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Odd-Erik Bunde 22112016-rev Odd-Erik Bunde 22112016-rev Helsfyr Puls fra grenseveien sør Helsfyr Puls fra grenseveien sør