Leier 3.200 kvm ved Fyrstikktorget
Gå tilbake

Leier 3.200 kvm ved Fyrstikktorget

5. januar 2022

BundeGruppen og BundeBygg leier 3.200 kvadratmeter i Fyrstikktorget sentralt på Helsfyr av Stor-Oslo Eiendom, som som har store utviklingsplaner på stedet.

Både BundeGruppen og Stor-Oslo Eiendom er engasjert i spennende utviklingsprosjekter på Helsfyr. Begge er også deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der 20 eiendomsaktører samarbeider om omdømmebygging av hele Bryn-Helsfyr-områdets utvikling som en enda mer levende og attraktiv del av Oslo.

De to Bunde-selskapene skal leie 3.200 kvadratmeter kontorlokaler på Fyrstikktorget i årene frem til deres nye kontorbygg, Helsfyret, på 13.000 kvadratmeter i Grenseveien 82 er ferdigstilt. I tillegg leier BundeGruppens leietakere i Grenseveien 82 ca 1.000 kvadratmeter av Stor-Oslo Eiendom på Fyrstikktorget.

Les også:  «Helsfyret viser vei inn i fremtiden»

– Vi er svært tilfredse med å få BundeGruppen og deres leietakere til Fyrstikktorget. Vi er nå nesten fullt utleid og ser frem til flere mennesker og mer liv på denne identitetsskapende eiendommen med nærhet til godt kollektivtilbud, sier eiendomssjef Cecilie Krohn i Stor-Oslo Eiendom.

Stor-Oslo Eiendom har også inngått en intensjonsavtale for samspillsentreprise med BundeBygg. Stor-Oslo Eiendom har sammen med Lund+Slaatto Arkitekter utviklet et planforslag for Fyrstikktorget med ca 180 boliger fordelt på to tårn med utadrettet næring på bygulvet.

– Vi ønsker å videreføre vårt gode samarbeid med BundeBygg fra blant annet Munch Brygge, og med samme arkitektkontor har vi tro på at prosjektet vil tilføre Helsfyr etterspurte kvaliteter. Vår involvering – og medvirkningsprosesser med naboer og brukere av Fyrstikktorget, har synliggjort at mange etterspør økt fokus på estetikk, redusert trafikk og større grøntarealer.  Med tidlig involvering fra BundeByggs dyktige folk er vi som utbygger trygge på at våre naboer og brukere av Fyrstikktorget vil oppleve en god byggefase, samtidig som våre boligkunder vil få gode miljøsertifiserte boliger, sier prosjektansvarlig Geir Johnsen.

Les også: «Planter prosjekt Spiselig skolevei på blomstrende Helsfyr»

– Vi gleder oss til å flytte ned til Fyrstikktorget og ikke minst så er vi veldig entusiastiske og klare til å ta fatt på utviklingen av et spennende prosjekt sammen med Stor-Oslo Eiendom, sier adm.dir i BundeBygg Ole Kristian Berg.

Bildet: F.v: Geir Johnsen og Cecilie Krohn i Stor-Oslo Eiendom, styreleder Odd-Erik Bunde i BundeGruppen og adm. dir. Ole Kristian Berg i BundeBygg. (Foto: Stor-Oslo Eiendom)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email