Bryn Senter satte omsetningsrekord i et krevende år
Gå tilbake

Bryn Senter satte omsetningsrekord i et krevende år

8. januar 2021

Bryn Senter og andre kjøpesentre i Scala Eiendoms portefølje opplevde kraftig omsetningsvekst i det helt spesielle året 2020. 

Scala Eiendom, som eier og forvalter Bryn Senter og 19 andre kjøpesentre i Norge, melder om kraftig omsetningsvekst i pandemiåret 2020. Den totale omsetningen for alle sentrene endte på ca 9,5 mrd. – opp hele 11,5 % – eller ca 1 mrd., fra 2019.

Rekordomsetning i aktivt og utfordrende år

Den positive utviklingen gjenspeiles for Bryn Senter isolert sett. Senteret omsatte for rekordhøye 904 millioner kroner, en økning på 10,6 prosent fra året før. Tallene omfatter både kjøpesenterdelen og det tilhørende helsebygget.

– På Bryn er vi veldig fornøyd med fjoråret – som var et helt spesielt og utfordrende år for oss på veldig mange måter, sier senterleder Sasha Ytternes. – Ikke bare gjennomførte vi et stort og krevende ombyggings-, oppussings- og  moderniseringsprosjekt. Vi fikk også inn nye butikker og spisetilbud. På toppen kom pandemien med alle de løpende utfordringene dette har medført, forteller hun.

Lojale kunder og sterk lagånd

Hvordan klarte dere dette?

– Lojale, lokale kunder, høyt servicenivå og et fantastisk godt og mulighetsorientert samarbeid mellom butikkene og de ansatte i hele senteret er viktige grunner, sier Ytternes. – Vi opplever også at mange kunder har oppdaget senteret på nytt etter oppussingen. Samtidig har vi mange svært populære butikker i segmenter som har opplevd økt etterspørsel under pandemien, f.eks. dagligvare, hus/hjem – og matservering med take away-tilbud. Og vi har hatt smittevern på toppen av agendaen.

Smittevern på alvor

Ifølge senterlederen viser tallene et høyere snittsalg per kunde.

– Det er tydelig at kundene har tatt smittevern på alvor. De verdsetter våre tydelige smittevernstiltak, handler lokalt og kjøper mer når de først er her. Og de handler til ulike tider, og tar i mindre grad med seg andre i familien på handletur, avslutter hun.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
20210104_154812 20210104_154812 Bryn Senter Smttevern Bryn Senter Smttevern Bryn Senter Julepyntet Bryn Senter Julepyntet