Bryn kåret til Årets Kjøpesenter
Gå tilbake

Bryn kåret til Årets Kjøpesenter

3. juni 2022

Kombinasjonen av gode resultater, fornøyde kunder og leietakere og god drift, gjorde at Bryn Senter vant utmerkelsen Årets Kjøpesenter blant Scala Eiendoms 22 sentre.

Vi er veldig stolte over å bli kåret til Årets Kjøpesenter i Scala Eiendom. Vi takker alle våre lojale kunder, flinke butikkansatte og gode leverandører – og ikke minst Scala som stadig jobber med utvikling av senteret vårt, sier senterleder Sasha Ytternes.

Og det er en dyktig samling sentre de er sammenliknet med. Bryn Senter inngår nemlig i Scala Eiendom, et norsk industrielt kjøpesenterselskap med 22 kjøpesentre fra Sortland i nord til Grimstad i sør hvorav 17 er helheide, 4 deleide og 1 er eid av andre (Rortunet, Schage Eiendom). Den totale butikkomsetningen i kjøpesentrene passerte 12.5 mrd kr i 2021 og har over 30 millioner besøk årlig.

Les også: «Nor et rekordår for Bryn Senter»

«Utmerkelsen går til det kjøpesenterteamet som i snitt har oppnådd de beste resultatene innen leietaker- og kundetilfredshets, aktiviteter og markedsføring, daglig og teknisk drift og omsetningsutvikling», heter det begrunnelsen.

Bildet; Senterledelsen ved Bryn Senter flankert av eiendomssjef Nicolai Kiilerich (til venstre) og administrerende direktør Hans Jørgen Mørland (til høyre) i Scala Eiendom.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email