Bryn-Helsfyr-prosjekt gir ny vind i seilene for NCC Building
Gå tilbake

Bryn-Helsfyr-prosjekt gir ny vind i seilene for NCC Building

8. mars 2019

NCC har i en årrekke vært en viktig lokal aktør og et av lokomotivene i den positive områdeutviklingen på Bryn-Helsfyr. Nå starter NCC Building byggingen av Valle View, del to av fire i storprosjektet som kan bli på totalt 60 000 kvm ved Helsfyr. 

Den første delen av prosjektet, Valle Wood på 6 700 kvadratmeter, nærmer seg ferdigstillelse. Og den nylig inngåtte leieavtalen med Utlendingsdirektoratet UDI betyr umiddelbar igangsettelse av del 2, Valle View. Dette er gode nyheter for området i sin helhet, og bidrar til hektiske tider og lyse fremtidsutsikter for NCC Building i Oslo.

-Valle er en storsatsing for NCC i Norge. Når vi nå går i gang med byggingen av nærmere 22 000 kvadratmeter med Valle View, betyr det høy aktivitet for oss i Oslo-området, sier Are Strøm (bildet), leder For NCC Building.

Les også: UDI til Bryn-Helsfyr

NCC Building Norge har de siste årene reorganisert og konsolidert virksomheten for å levere på strategien med tidligfaseprosjekter, samspill og tett samarbeid med kundene. Dette har gitt NCC suksess på blant annet svømmehaller, skoler og kontorprosjekter.

– Tidlig involvering av samtlige prosjektdeltakere på tvers av disipliner, fag og roller er selve nøkkelen i arbeidet vårt. Vi har gått fra å være en tradisjonell entreprenør til å bli en entreprenør som er spesialisert på å utvikle prosjektene vi skal bygge sammen med kunde, brukere og samarbeidspartnere, sier Are Strøm.

I tillegg til prestisjeprosjektene på Valle er NCC Building involvert i en rekke tidligfaseprosjekter rundt om i landet. Blant annet Manglerud bad, Risenga skole og sikkerhetsbygg for St. Olavshospital i Trondheim.

Rigger for fremtiden
NCC har planer om ytterligere to byggetrinn på Valle og kan bygge totalt 60 000 kvadratmeter her. NCC Building rigger derfor virksomheten for fremtiden og forventer behov for ansettelse av en rekke nye medarbeidere med solid kompetanse.

– Vi vil ha behov for solide og motiverte medarbeidere som ønsker å involvere seg i komplekse prosjekter. Det er avgjørende at vi får på plass dyktige og erfarne prosjektledere, anleggsledere og formenn. Det blir hektiske tider fremover, konstaterer Are Strøm.

Bryn-Helsfyr-veteran

NCC Property Development og NCC Building representerer to av fem forretningsområder i NCC Norge, som er et av landets største entreprenør- og eiendomsutviklingsselskaper. Virksomheten, som har hovedkontor i Østensjøveien 27, har allerede stått for utvikling av en rekke eiendommer på totalt over 120 000 kvm i Bryn-Helsfyr-området.

NCC er også en av vel 20 lojale deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som støtter en positiv områdeutvikling gjennom felles omdømmebygging og profilering av området som sentralt og attraktivt nærings- og boligområde i Oslo.

– NCC så tidlig potensialet i Bryn-Helsfyr-området, og har vært en av driverne i den positive områdeutviklingen i over 30 år. Selskapet har utviklet stadig nye spennende bygg som har bidratt til å løfte hele området. Den pågående storsatsingen på Valle bidrar til områdets utvikling mot en mer levende del av Oslo, og vil gavne lokale virksomheter, beboere og publikum forøvrig, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Are_Strom_NCC55889 Are_Strom_NCC55889