Bryn-Helsfyr-bedrift vant avtale med Storbritannias største vannforsyningsselskap
Gå tilbake

Bryn-Helsfyr-bedrift vant avtale med Storbritannias største vannforsyningsselskap

1. november 2017

Det norske teknologiselskapet UMS med hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr tegnet nylig en avtale med United Utilities, Storbritannias største børsnoterte vannforsyningsselskap, om utsendelse av meldinger via UMS sine systemer.

Den nye kunden drifter vannforsyningen til rundt 7 millioner innbyggere i Nordvest-England, og UMS forventer kraftig vekst i antall SMS-utsendelser til deres kundebase i tiden fremover.

Satsningsområde

Vann og Avløpssektoren er et viktig satsningsområde for UMS. I Norge er løsningene daglig i bruk i de fleste kommuner og UMS er en klar markedsleder på området. I Sverige dekker UMS sine systemer rundt 50% av befolkningen. I Finland er landets største vannforsyningsselskap, Helsinki Vann og Avløp som leverer til over 1 million innbyggere i Stor Helsinki, kunde av UMS.

Med United Utilities nye løsning, mottar kunder nå oppdateringer om eventuelle akutte driftsforstyrrelser eller om andre planlagte hendelser per SMS, noe som sikrer god og informativ kundeservice. Selskapet registrerer en betydelig reduksjon i henvendelser fra kundene etter implementeringen av det nye systemet og selskapet har i tillegg forbedret sin SIM score (offentlig standard for måling av vannforsyningsselskapers servicegrad

UMS (Unified Messaging Systems ASA) er et norsk teknologiselskap med internasjonal virksomhet. Selskapet har flere enn 1200 kunder over hele verden og når over 500 millioner mennesker med sine systemer for befolkningsvarsling. UMS ble grunnlagt i 1998 og har en ledende posisjon innen befolkningsvarslingsløsninger.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Helsfyr Atrium 2 Helsfyr Atrium 2