Bryn-Helsfyr-bedrift ekspanderer i Norden
Gå tilbake

Bryn-Helsfyr-bedrift ekspanderer i Norden

7. juli 2017

I tråd med Techsteps ambisjoner om å være en ledende nordisk tilrettelegger av digitale arbeidsplasser kjøper den norske virksomheten nå det svenske telekomselskapet BKE.

Techstep, som har hovedkontor i Brynsveien 3 på Bryn-Helsfyr, tilbyr bl.a. konseptet «Mobil som en tjeneste» (MaaS), en «one-stop-shop» løsning som kombinerer mobile enheter, programvare, abonnement og tilkobling, enhetskontroll, drift og support, samt finansiering. Selskapet har i dag ca. 160 ansatte basert i Norge og Sverige og betjener nesten 5.000 kunder og 450.000 sluttbrukere på tvers av ulike industrier i privat og offentlig sektor.

BKE TeleCom, som ble grunnlagt i 1983, har hovedkontor i Karlstad. Produkt- og tjenestetilbudet inkluderer bl.a. skybaserte telefonnettverk (PBX), kommunikasjonsutstyr og ulike driftstjenester til både privat virksomheter og offentlig sektor i Sverige.

– Med oppkjøpet av BKE utvider vi vår kundebase i Norden og styrker vårt tilbud. Vi får nå en komplett leveransekapasitet i Sverige som inkludert maskinvare, løsninger for mobile enheter, service og support, samt BKEs skybaserte telenettløsning. Dette øker skalerbarheten i vår forretningsmodell og lar oss tilby flere løsninger og tjenester til mange av våre store nordiske kunder, sier Gaute Engbakk, konsernsjef i Techstep ASA.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Techstep)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email