Bruker Everbridge-løsning for koronavarsling til nordmenn i utlandet
Gå tilbake

Bruker Everbridge-løsning for koronavarsling til nordmenn i utlandet

19. august 2020

Varslingsløsningen fra Everbridge, som har norgeskontor på Bryn-Helsfyr, spiller en viktig rolle når norske helsemyndigheter varsler nordmenn på reise i utlandet om viktige endringer relatert til koronapandemien.

Det internasjonale selskapet Everbridge, Inc., med norgeskontor i Helsfyr Atrium i Oslo, er verdensledende på løsninger for landsdekkende befolkningsvarsling ved kritiske hendelser. Nå melder selskapet at Helsedirektoratet utvider bruken av løsningen for raskt å kunne varsle titusener av nordmenn på reise utenfor landets grenser om endringer i risiko- og andre forhold relatert til COVID-19.

Ettersom virusspredningen tiltar flere steder i verden, bruker norske helsemyndigheter løsningen blant annet for å informere innbyggere på reise om nye retningslinjer og karanteneregler de bør kjenne til før hjemreise.

Everbridge-løsningen bidrar til å sikre at viktig informasjon når frem til riktig tid, samtidig som mottakernes personvern er ivaretatt. Ifølge meldingen innhentes ingen identifiserbare personopplysninger for å levere de skreddersydde tekstmeldingene til de aktuelle norske reisende.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Helsfyr Atrium Helsfyr Atrium Helsfyr Atrium by night Helsfyr Atrium by night