Brødrene Dahl åpner nytt showroom på Bryn
Gå tilbake

Brødrene Dahl åpner nytt showroom på Bryn

26. april 2023

Bryn-baserte Brødrene Dahl storsatser på komplette bad- og våtromsløsninger og åpner nytt showroom for bade- og vaskerom på Bryn. Selskapet ønsker velkommen til feiring av åpningen av «Studio AlternaBad» torsdag 27. april kl. 09.00.

Brødrene Dahl AS med hovedkontor i Brynsengveien 5 på Bryn i Oslo arbeider innenfor kundesegmentene vvs, vmt, industri, marine, vannkraft (Hywer), havbruk og samferdsel. Selskapet har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp, og har mer enn 5o servicesentre og over 1100 medarbeidere fordelt over hele landet.

Ønsker velkommen til sitt første Studio AlternaBad på Bryn i Oslo

Den nye showroom’et, Studio AlternaBad, på Bryn har en utstilling på hele 200 kvadratmeter, som viser frem komplette baderom og vaskerom i inspirerende miljø. I tillegg har det en teknisk utstilling av Vaillant, som gir rørleggere en unik mulighet til å se og lære mer om de nyeste teknologiene innen VVS.

Studio AlternaBad ligger praktisk plassert vegg i vegg med et av Brødrene Dahls servicesentre, noe som gjør det enkelt og effektivt for rørleggere å kombinere sine vanlige innkjøp med et besøk i showroomet. Besøkende vil til enhver tid ha tilgang til dyktige fagpersoner som kan hjelpe dem med å finne de beste produktene for deres behov.

Les også: «Tre Agder-bedrifter åpner nytt trevarestudio på Bryn»

«Torsdag 27. april fra kl. 9 feirer vi vår nysatsing Studio AlternaBad – velkommen til oss. Dette showroomet er en del av vår storsatsing på komplette og synlige bad- og våtromsløsninger under merkevaren AlternaBad», skriver selskapet på sin webside.

«Med enkel montering, et komplett sortiment av baderomsprodukter og alltid god kvalitet, er kjernen i AlternaBad-konseptet å gjøre det enkelt for kundene å skape sitt drømmebad, uten komplikasjoner eller uforutsette kostnader. Konseptet er satt sammen av kvalitets- og stilsikre våtromsmøbler, armaturer og porselen fra Alterna, italienske designarmaturer fra FIMA, samt førsteklasses dusjløsninger fra den tyske dusjeksperten fra Hüppe».

Se www.alternabad.no for inspirasjon.

Kilde og bilde: Brødrene Dahl

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email