Bringer Glamour tilbake på norsk tv
Gå tilbake

Bringer Glamour tilbake på norsk tv

21. mars 2012

Fra 30. april kan norske fans følge den legendariske såpeserien på CANAL9.

Ifølge en pressemelding fra CANAL+, med norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, kommer «Glamour», en av verdens mest sette såpeserier, tilbake på norske tv-skjermer fra 30. april.

Det er CANAL9 som gjenopptar sendingene der de ble avsluttet i november i fjor.

CANAL9 har kjøpt senderettighetene til den legendariske såpeserien, og etter en mindre pause fra norske tv-skjermer kommer serien tilbake. «Glamour» er en av verdens mest sette såpeserier og ble introdusert for norske tv-seere i 1993. Mandag 30. april kl. 17.00 starter CANAL9 sine sendinger med episode nummer 5933.

– Vi har opplevd at det er stor entusiasme blant den norske fansen, sier Steinar Brændeland, landssjef i CANAL+, i meldingen.

Såpeserien, som har blitt vist på norsk tv i 19 år, har ifølge kanalen fått en lojal seergruppe. Etter at tv-serien ble tatt av norske tv-skjermer i november i fjor, har trykket fra fansen vært stort på CANAL+ sin nye fri-tv-kanal – CANAL9.

– Ønsket og presset fra fansen om å få «Glamour» tilbake på tv har vært stort, og vi har fått henvendelser via alle kanaler. Det er med stor glede vi bringer en av de mest sette såpeseriene tilbake til norske tv-seere, forteller Brændeland.

«Glamour» («The Bold and the Beautiful») er en amerikansk såpeserie fra CBS. Den aller første episoden gikk på lufta 23. mars 1987. I Norge ble den første episoden vist i 1993. Serien, som byr på 30 minutter lange episoder hver ukedag, er verdens mest sette såpeserie. Den vises i mer enn 110 land og anslås å ha nærmere 30 millioner tv-seere. Tv-serien rundet 6000 episoder på nyåret i år. Handlingen dreier seg rundt familien Forrester og det som skal forestille Los Angeles’ mektige motehus, Forrester Creations.

Kilde og bilder: www.canalplus.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Glamour Glamour