Bonava – det nye navnet for NCC Bolig
Gå tilbake

Bonava – det nye navnet for NCC Bolig

13. april 2016

Et nytt varemerke er født – NCC Bolig skifter navn til Bonava.

Varemerket vektlegger verdiskapning for kundene, og vil ta arven, medarbeiderne og kunnskapen fra NCC Bolig med seg inn i fremtiden. Det skriver NCC Norge, som har hovedkontor i Østensjøveien 27 på Bryn-Helsfyr, i en pressemelding.

Det svenske ordet «bo» symboliserer hjem, og «nav» samlingspunkt. Dette er essensen av hvem Bonava er. For de bygger ikke bare hus – de skaper hjem og nabolag, der mennesker lever sine liv.

– Vi gleder oss til å bygge et sterkt forbrukermerke som gjenspeiler våre kjerneverdier og appellerer til en stor målgruppe, sier Torben Modvig, administrerende direktør for NCC Bolig i Norge og Danmark.

Navnet vil fungere som en påminnelse om at selskapet skaper både hjem og nabolag. Deres visjon er å skape vennlige nabolag, som gir den høyeste livskvalitet for menneskene som bor der.

Bonava, som har 1400 medarbeidere og en omsetning på SEK 13 milliarder, har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, St. Petersburg, Estland og Latvia. Planen er at varemerket skal lanseres i løpet av 2016 på samtlige åtte markeder. Frem til da finner du mer informasjon her.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email