Bli med på «Grønn lørdag» 27. april!
Gå tilbake

Bli med på «Grønn lørdag» 27. april!

23. april 2019

«Plogging», gratis vårsjekk av sykkelen, humlekassebygging og gode ernæringstips. Bryn Senter vil ha publikum med seg når det markerer fokus på bærekraft og nærmiljø med «Grønn Lørdag» 27. april.

Program:

Bike Fixx fra kl. 11-16
Sykling = grønn mobilitet. Senteret får besøk av Bike Fixx, som stiller med proffe mekanikere som går over kundenes sykler gratis. Gutta smører og tar vårpussen på syklene, og setter horn på barnas sykler. Om det avdekkes større mangler eller feil på syklene tar de kontakt med kundene for å høre om de ønsker reparasjon til en avtalt pris.

Plogging = jogging med mening fra kl. 12-16
Denne trenden kommer fra Sverige og har skapt overskrifter over hele verden. Plogging er det nye på treningsfronten – og på miljøfronten. For nå skal de to aktivitetene jogging og søppelplukking kombineres. Vi oppfordrer kundene til å bli med rundt i nærområdet å plukke søppel samtidig som de mosjonerer.
Klinikk for Alle skal bistå med trenere/instruktører som tar turen rundt Østensjøvannet. Oppmøte kl. 12 og 14 ved hovedinngangen.
Vi har laget egne Bryn søppelposer som kundene kan bruke, og de første 100 som leverer inn en pose med søppel får et gavekort på senteret på 100,- som takk for innsatsen.

Bygg din egen Humlekasse fra kl. 12-16
Et samarbeid med Østensjøvannets Venner gjør at publikum kan få være med å lage sin egen humlekasse gratis. En kjempefin aktivitet for hele familien som setter fokus på Østensjøvannet. Målet til Østensjøvannets Venner er å bevare kvaliteten på naturen i og omkring Østensjøvannet i Oslo slik at kommende generasjoner kan oppleve et bærekraftig biomangfold.

Lions Tulipanaksjon – Tulipaner med mening
Lions Club Oslo / Bryn holder sin årlige tulipanaksjon der de selger tulipaner for å skape oppmerksomhet om og for å finansier det forebyggende og holdningsskapende arbeidet «Mitt Valg» blant barn og unge. Målet er å styrke positive aktiviteter for barn og unge slik at det blir lettere å velge bort problemadferd.

Møt Roede-teamet på Grønn lørdag fra kl.11-14
Roede-kostholdet baserer seg på Helsedirektoratets anbefalinger, og vi kan med god grunn si at ved å følge våre anbefalinger vil du bidra til et sunnere og mer bærekraftig kosthold.

Sjekk og del arrangementet på Facebook her.

Bryn Senter er sertifisert som Miljøfyrtårn. Les mer om de mange tiltakene i senteret og alle butikkene her.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Bryn Senter Grønn lørdag 2 Bryn Senter Grønn lørdag 2 Bryn Senter Grønn Lørdag 3 Bryn Senter Grønn Lørdag 3