Banqsoft vinner avtale med yA Bank
Gå tilbake

Banqsoft vinner avtale med yA Bank

19. mai 2016

yA Bank har inngått en treårig avtale med Banqsoft om å modernisere og drifte sin bankplattform som en tjeneste.

Ifølge avtalen vil Banqsoft, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, overta yA Banks eksisterende miljø, med ambisjon om å modernisere løsningene ved å tilføre Banqsofts plattformtjenester steg for steg. Å overta driften av det eksisterende miljøet innebærer et oppkjøp av den nåværende leverandøren Metatech AS.

– Vi er veldig stolte av å støtte yA Bank i sin fremtidige vekst ved å tilby moderne banktjenester for hele verdikjeden. Banqsoft plattformtjenester vil gjøre det mulig for yA Bank å etablere nye tjenester med meget kort time-to-market, sier Johnny Rindahl, administrerende direktør i Banqsoft.

yA Bank er en av de norske bankene som utvikler seg raskest, og representerer en ny generasjon av banker med en komplett portefølje av digitaliserte banktjenester for forbrukere.

– Ved å serviceorientere leveransen av kjernebanktjenester og gjøre Banqsoft til vår partner, håper vi å kunne ta det neste skrittet i å tilby våre kunder en svært dynamisk og automatisert brukeropplevelse, sier Rune Strande, administrerende direktør i yA Bank.

Banqsofts kjernevirksomhet er programvareløsninger for effektiv håndtering av lån, leasing, engros, flåte og innskuddsporteføljer for i bank- og finanssektoren.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Banqsoft)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email