Badstue med utsikt over Oslos urskog
Gå tilbake

Badstue med utsikt over Oslos urskog

1. november 2021

Har du testet «Svarttrosten», den nye badstua i Svartdalsparken ved Alnaelva?

Oslo Badstuforenings nyeste tilskudd ligger i Kroloftet, et verksted- og kontorfellesskap på Etterstad rett ved både Bryn og Helsfyr.

Badstua, som åpnet i slutten av september, har plass til opptil 14 personer. Den har garderobe, dusj og kaldvannskulp – og et stort vindu som lar deg skue utover elva og urskogen i Svartdalen.

Svarttrosten er arkitekttegnet, og lar deg sitte i 3 ulike nivåer. Og ifølge Oslo Badstuforenings stamgjester er dette er en av foreningens beste badstuer.

Selv om badstua ligger sentralt i Oslo, vil du føle deg som i skogen. Du kommer lettest til Svarttrosten ved å ta t-banen til Brynseng, buss 37 til Etterstad Vest eller 34 bussen til Kværnerbyen. Det er heller ikke langt fra Helsfyr kollektivknutepunkt. Alle transportmåter krever 10 minutter gange.

Les også: «Opplev årets lysvandring langs Oslos lengste elv»

Du leier badstua privat for to timer, inkludert skiftetid (15 minutter før din booking er over vil dere bli bedt om å skifte). Det koster 2000 kr å leie badstue hvis du er medlem. 2300 hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster kr. 100 i året.

Les mer om Svarttrosten og book tid her!

Svarttrosten ligger på området til baren Kruttverket, som har skjenkebevilgning. Det er derfor IKKE lov med medbrakt drikke. Kruttverket (Oslos koseligste bar?) er åpen, og det er mulig å ta med drikke fra den i badstua.

Kilde og bilde: Oslo Badstuforening.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email