Atea vinner rammeavtale
Gå tilbake

Atea vinner rammeavtale

14. juli 2016

Ny rammeavtale er inngått mellom Arbeids- og velferdsetaten v/ NAV IT og Atea AS for levering av lokalt IT-utstyr med tilhørende tjenester.

Avtalen ble vunnet av Atea AS, som har hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr, etter en åpen anbudskonkurranse og har en varighet på to år med mulighet til en forlengelse på inntil ytterligere to år. Avtalens estimerte totalverdi er på NOK 75 millioner årlig inkl. mva.

Avtalen, som skal dekke hele etatens behov innen for det angitte området, omfatter levering av hardware med tilhørende vedlikehold og support. Utover dette er produktrådgivning et viktig element i avtalen.

Kontornettverket til NAV består av 566 kontorer (brukersteder) over hele landet, og med Ateas geografiske spredning med 24 kontorer fra nord til sør er den lokale tilstedeværelsen sterk og gir et godt grunnlag for et tett samarbeid, nært kunden.

På bildet sees (f.v. )regionsdirektør Kim Grove-Knutsen og kundeansvarlig Svein Egil Moe hos Atea som feirer storkontrakten med kake (Foto: Atea)

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email