Atea vinner prestisjekontrakt med Høgskolen i Bergen
Gå tilbake

Atea vinner prestisjekontrakt med Høgskolen i Bergen

29. august 2012

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har inngått avtale med Høgskolen i Bergen om leveranse og installasjon av AV- og videoløsninger samt service til det nye høgskolebygget i Bergen.

Ifølge en pressemelding har avtalen en estimert verdi på 25 MNOK.

Atea skal levere rundt 130 interaktive tavleløsninger, samt AV- og videoløsninger for 237 auditorier og undervisningsrom og skal benyttes av ca. 7000 studenter og 800 ansatte. Atea har vunnet kontrakten i en åpen anbudskonkurranse, og er vektet best på kvalitet, pris og gjennomføringsevne.

Tillitsvekkende aktør
«Me er glade for at me har fått ein leverandør av AV-utstyr som er ein stor aktør i bransjen. Det er også viktig for oss at Atea leverer AV-utstyr til andre utdanningsinstitusjonar i sektoren på Vestlandet,» sier direktør for Høgskolen i Bergen, Audun Rivedal, i meldingen. «Me ser på Atea som ein tillitsvekkande og godt kvalifisert leverandør som me ser fram til å samarbeide med,» avslutter Rivedal.

«Atea har satset sterkt på leveranser av AV- og videoløsninger, og det er gledelig at vi har blitt valgt til å levere utstyr til det nye høgskolebygget for Høgskolen i Bergen,» sier Steinar Sønsteby, adm. dir. i Atea AS. «Vi skal sørge for at både studenter og ansatte skal bli fornøyde,» avslutter Sønsteby.

Personbildet: Steinar Sønsteby, adm. dir. i Atea AS

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_1896 _MG_1896