Atea vinner driftsavtale med Troms Kraft
Gå tilbake

Atea vinner driftsavtale med Troms Kraft

9. oktober 2012

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har inngått avtale om drift og outsourcing av IKT-infrastruktur med Troms Kraft AS.

Avtalen er ifølge en pressemelding over 3 år med opsjon på ytterligere 2 år, og har en estimert årlig verdi på ca. 8 MNOK.

«Troms Kraft er en stor og veletablert virksomhet i Troms, og Atea er svært fornøyd med å bli valgt som partner for drift og videreutvikling av deres IT-infrastruktur. Dette befester vår ambisjon om kraftig satsning i den nordlige landsdelen og vil forsterke vår posisjon i Tromsø,» sier Dag Fodstad, adm. dir. i Atea AS. «Atea vil være en pådriver for effektiv drift og gode løsninger som skal støtte Troms Krafts forretning. Samtidig bygges det et topp moderne datasenter i Tromsø by, som vil tilbys til andre kunder i regionen,» avslutter Fodstad.

Tillitsvekkende aktør
«Atea er en godt kvalifisert leverandør som vi ser frem til å samarbeide med,» sier Erling Dalberg, konserndirektør i Troms Kraft, og legger til: «Deres brede kompetanse og satsing i nord betyr mye for oss ved valg av partner.»
Personbilde: Dag Fodstad, adm. dir. i Atea AS (Foto: Atea)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
SONY DSC SONY DSC