Atea vant ny rammeavtale på sentral infrastruktur
Gå tilbake

Atea vant ny rammeavtale på sentral infrastruktur

20. september 2016

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr, har inngått en ny rammeavtale med Arbeids – og velferdsetaten v/ NAV IT om leveranser av sentral infrastruktur.

Avtalen skal ifølge en pressemelding gi etaten enkel tilgang på relevant maskinvare, programvare og tjenester innenfor området sentral IT-infrastruktur og bidra til at etatens kostnader til anskaffelse og administrasjon av teknologien holdes på et minimum.

Avtalen ble vunnet av Atea AS, etter en anbudskonkurranse med forhandling. Den har en varighet på 2 år med mulighet til en forlengelse på inntil ytterligere 2 år – og en estimert totalverdi på NOK 63 – 88 millioner årlig inkl. mva.

Avtalen omfatter levering av Maskinvare og Programvare med tilhørende vedlikehold, support og konsulentbistand.

«Vi er veldig godt fornøyde med at Arbeids- og velferdsetaten v/ NAV IT velger oss som leverandør for en ny avtaleperiode. Vi har bred kompetanse og et bredt produktspekter, og evner å sette i sammen gode løsninger basert på etatens behov, herunder koordinering, administrasjon og samhandling med NAV IT og underleverandører», sier Michael Jacobs, Administrerende direktør i Atea AS, i pressemeldingen.

Bildet: Fra venstre: Stein Stensby, Avtaleforvalter NAV, Torbjørn Larsen, IT-direktør NAV, Kim Grove – Knutsen, Regionsdirektør Atea AS og Svein Egil Moe, Kundeansvarlig Atea AS. (Foto: Atea)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email