Atea tildelt avtale med AgriKjøp
Gå tilbake

Atea tildelt avtale med AgriKjøp

20. mars 2012

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Hesfyr i Oslo, er tildelt avtale med AgriKjøp på lisensrådgivning og tilhørende tjenester. Avtalen har en varighet på 3 år, og verdien er ca MNOK 29.

AgriKjøp AS er ifølge pressemeldingen en felles innkjøpsorganisasjon for Landbrukssamvirkets bedrifter og deres datterselskap. Etter gjennomførte anbudsrunder tegner Atea avtale med AgriKjøp på lisensrådgivning og -tjenester for IBM software, og hvor Ateas unike lisensportal inngår i tjenesten.

– Det er gjennomført anbudskonkurranser i markedet og Atea har levert det mest økonomisk fordelaktige tilbudet totalt sett og er derfor valgt som partner for AgriKjøp. Med bakgrunn i de tilbudene vi har mottatt har vi grunn til å tro at vi får en avtale vi blir godt fornøyd med, sier Gunnar Vandvik, direktør avtaler og systemutvikling i AgriKjøp, i meldingen.

– AgriKjøp er en viktig kunde for Atea, og det er gledelig at de har valgt oss som samarbeidspartner også på lisensrådgivning for IBM SW-lisenser for sine medlemsbedrifter og deres datterselskap. Vi har mange dyktige og engasjerte medarbeidere og vi vil gjøre alt for at AgriKjøp skal bli fornøyde, sier Steinar Sønsteby, adm. dir. i Atea AS. – Det er gledelig at vår unike lisensportal, som gjør innkjøp av lisenser enklere og raskere og også mer oversiktlig, er en del av tjenesten som skal leveres.

 

Personbildet: Steinar Sønsteby, adm. dir. i Atea AS (Foto: Atea)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_1896 _MG_1896