Atea signerer nordisk opplæringsavtale med IF
Gå tilbake

Atea signerer nordisk opplæringsavtale med IF

24. januar 2012

Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har sammen med opplæringspartneren New Learning signert en opplæringsavtale med IF.

Ifølge en pressemelding omfatter opplæringen utvikling og leveranse av e-læringsmoduler for Microsoft Office 2010 og Windows 7 på fem språk.

Leveransen består av interaktive læremoduler som de ansatte raskt og enkelt kan benytte i hverdagen. Opplæringen kan gjennomføres som et sammenhengende kurs fra A til Å, og kurset er tilrettelagt slik at brukerne kan benytte løsningen som et supportverktøy.

«For IF har det vært svært viktig at de ansatte får tilgang til opplæring når vi nå oppgraderer våre systemer. Vi har benyttet New Learnings e-læringsløsninger tidligere og er meget fornøyd med læreeffekten den har hatt på våre ansatte,» sier kompetansekonsulent Kent Inge Skevik i IF, i meldingen.

«For Atea er det viktig at våre kunder på en best mulig måte kan ta i bruk de løsninger vi leverer på en effektiv og enkel måte. Opplæringen fra New Learning vil bidra til at IF har de beste forutsetninger til å ta i bruk Microsoft-løsningene vi har levert,» sier adm. dir. Steinar Sønsteby.

«Vår strategiske satsing på høy kompetanse og dyktige partnere har vist seg å være riktig for New Learning og for våre kunders samarbeidspartnere. Dette er første gang vi gjør en leveranse på norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk, og dette gjør at vi nå ser muligheten til å ekspandere vår virksomhet utenfor Norges grenser,» sier adm. dir. Ståle Bolstad i New Learning.

Personbilde: Adm. dir Steinar Sønsteby i Atea. (Foto: Atea)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_1896 _MG_1896