Atea signerer e-læringsavtaler til over 3000 brukere Bryn-Helsfyr | Atea signerer e-læringsavtaler til over 3000 brukere
Gå tilbake

Atea signerer e-læringsavtaler til over 3000 brukere

26. mars 2013

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har sammen med opplæringspartneren New Learning AS, signert e-læringsavtaler med Ekornes, Steen og Strøm, Kavli Norge, Hansa Borg Bryggerier, Norwegian Hull Club, Cameron, Gard og Frank Mohn Flatøy.

Leveranse omfatter ifølge en pressemelding bruk av Atea Knowledge Portal med e-læringsmoduler for Microsoft Office 2010, Lync 2010, SharePoint 2010, Windows 7, Cisco Jabber/videokonferanse og Telenor Mobilt Bedriftsnett.

I overkant av 3000 brukere fordelt på disse 8 kundene har fått tilgang til viktig brukeropplæring som enkelt kan benyttes i en travel hverdag.  Det unike med opplæringsløsningen er ifølge meldingen at den både kan benyttes som et sammenhengende kurs fra A til Å, og som et effektivt videobasert support-verktøy når behovet melder seg.

«For Atea er det viktig at kundene tar i bruk de løsninger vi leverer på en effektiv og brukervennlig måte. Med e-læringskursene ivaretar vi også sluttbrukernes opplæringsbehov etter at de tekniske løsningene er implementert og klare til bruk. Det handler om å jobbe effektivt og legge forholdene til rette for arbeidsglede i en hektisk og travel hverdag,» sier adm. dir. Dag Fodstad i Atea AS, i meldingen.

«Ateas fokus på sluttbrukeropplæring gjør at deres kunder får et høyt utbytte av investeringene som foretas i software- og hardwareløsninger. En omfattende studie gjort av Fortune i USA, viser at bedrifter som investerer i solide opplæringstiltak, får 30 kroner igjen for hver krone som brukes på kompetanseheving. At Atea, som Norges ledende IT-infrastrukturleverandører, nå også inntar en ledende rolle rundt kompetanseformidling er svært spennende,» sier adm. dir. Ståle Bolstad i New Learning.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email