Atea med sertifisering på Ciscos tyngre router-plattform | Atea med sertifisering på Ciscos tyngre router-plattform
Gå tilbake

Atea med sertifisering på Ciscos tyngre router-plattform

21. desember 2009

Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har i følge en melding sertifisert seg på Cisco ATP – IOS XR Routing plattform, og kan dermed levere Ciscos tyngre router-plattform-løsninger til Service provider-markedet.

Gjennom høsten har Atea gjennomgått det krevende sertifiseringsprogrammet på Cisco ATP – IOS XR Routing plattform og økt ekspertisen og kompetansen rundt tyngre router-plattform løsninger. Organisasjonen er i følge meldingen dermed meget godt rustet til å selge, designe, installere og supportere denne type løsninger.

"Atea og Cisco styrker samarbeidet for på en profesjonell måte å tilby Service providere den høyeste ekspertisen på teknologi og løsninger som dette markedet i økende grad etterspør", står det i meldingen.

”Ateas spisskompetanse og styrke innen tyngre router-plattform løsninger gjør at de kan tilby krevende og store kunder teknologi og produkter i eliteklassen. Vi har hatt et nært og tett samarbeide med Atea over tid, og jeg er imponert over Ateas evne til raskt å adoptere teknologisk utvikling,” sier Jørgen Myrland, adm. dir. i Cisco Norge.

”Vi er utrolig stolte over den jobben våre ansatte gjør og den kompetansen de innehar til beste for våre kunder, Cisco og Atea,” sier Steinar Sønsteby, adm. dir. i Atea. ”For oss er det viktig å være i forkant, og med denne sertifiseringen styrker vi vår Cisco-kompetanse ytterligere. Vi er glade for å kunne tilby Cisco-løsninger som er i ypperste klasse til Service provider markedet”, avslutter Sønsteby.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email