Atea med nye utmerkelser fra Cisco
Gå tilbake

Atea med nye utmerkelser fra Cisco

19. april 2012

Atea ASA, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har møtt alle kriterier fra Cisco for å bli Master Security Specialized i Norge, og er resertifisert som Cisco Gold Certified Partner.

Dette fremgår av en melding på selskapets websider. Atea har ifølge meldingen bevist at de har evnen til å tilby sofistikerte og verdiskapende løsninger fra Cisco Security gjennom sine grundige salgsevner, teknologiske ferdigheter og tjenestetilbud.

Ved å være en del av Master Security Specialized-elitegruppen vil Atea ASA få større muligheter til å differensiere seg når det gjelder både branding og konkurranse, og er med dette kvalifisert til høyeste nivå i fordelsprogrammet Value Incentive Program.

Atea er ifølge meldingen de første og eneste i Norge som innehar denne spesialiseringen, totalt er det to i Norden og syv i Europa som har klart dette (inklusive Atea AS).

Atea ASA har også blitt resertifisert som Cisco Gold Certified Partner i Norge. Dette fordi Atea ASA igjen har møtt alle krav for tittelen, også når det gjelder support og spesialisering.

Atea har med andre ord nok engang vist at de er kvalifisert til å selge, installere og støtte løsninger fra Cisco i Norge.

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email