Atea leverer til 15 finnmarkskommuner
Gå tilbake

Atea leverer til 15 finnmarkskommuner

22. juni 2012

Atea, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, skriver rammeavtale med 15 finnmarkskommuner på leveranse av IKT-utstyr og tilhørende tjenester.

Kommunene Alta, Hammerfest, Loppa, Måsøy, Kvalsund, Nordkapp, Hasvik, Kautokeino, Porsanger, Båtsfjord, Berlevåg, Tana, Nesseby, Sør-Varanger og Vadsø har sammen forhandlet frem en rammeavtale med Atea AS på leveranse av IKT-utstyr og tilhørende tjenester. Avtalen er ifølge en pressemelding for 2 år med mulighet til ytterligere 2 år, og estimert årlig verdi er NOK 25 millioner.

Atea ble valgt som leverandør på bakgrunn av en bred konkurranse der Atea kom ut som den foretrukne leverandøren samlet sett.

Atea har over de siste 5 årene investert i å bygge et landsdekkende kontornett for å kunne betjene kunder over hele landet. Siste skudd på stammen er kjøpene av IT Partner i Alta og Hammerfest i begynnelsen av juni. Med dette har selskapet 23 kontorer fordelt på alle fylkene i Norge, og blir den ledende IKT-leverandøren også i Nord-Norge.

«Atea har over mange år bygd opp kunnskap om kommunal og fylkeskommunal virksomhet. Sammen med den overlegent høyeste sertifiseringen innen IKT-området gir dette en garanti for de beste løsninger. Dette har ført til at en lang rekke av landets offentlige virksomheter har valgt å samarbeide med Atea,» sier Steinar Sønsteby, adm. dir. Atea AS, i meldingen. «Og det er ekstra gledelig at vi ble valgt i denne forbindelse. Med oppkjøpet av IT Partner i Alta og Hammerfest er vi rustet til vekst i nord, både på eksisterende og nye kunder,» avslutter Sønsteby.

Personbildet: Steinar Sønsteby, adm. dir. Atea AS (Foto: Atea)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Ementor 84 Ementor 84