Atea ble «Velocity Partner of the Year»
Gå tilbake

Atea ble «Velocity Partner of the Year»

11. juni 2012

Atea, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har blitt anerkjent som EMC 2012 Partner of the Year for EMEA North.

Ifølge en pressemelding ble selskapet berømmet for imponerende resultater i 2011 under tildelingen, som fant sted på EMC Global Partner Summit under EMC World i Las Vegas nylig. Atea ble spesielt fremhevet for sin omsetningsvekst på 73 % i Norge, samt konsernets eksepsjonelle satsning fremover gjennom sin strategiske plan for 2012-2015, » Together Towards The Top «.

“Vi er svært fornøyd med å kunne belønne Ateas prestasjoner med prisen EMC 2012 Velocity Partner of the Year,” sier Philippe Fossé, Vice President, EMEA Channels hos EMC, i meldingen. “Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Atea hvor vi jobber sammen for å fornye kundenes IT-miljøer.”

Velocity Partner of the Year-prisen anerkjenner samarbeidspartnere som har oppnådd svært gode resultater som EMC Velocity løsningstilbydere, samt viser stor vilje til å lykkes gjennom å overgå økonomiske- og forretningsmål både i eksisterende og nye markeder. Videre må partneren tilby den beste kundesupporten.

“Atea er svært fornøyd med å motta denne utmerkelsen. Gjennom hardt arbeid, fokus og felles mål er Atea i stand til å levere ledende høyteknologiske produkter til et raskt voksende marked,” sier Claus Hougesen, konsernsjef i Atea. ”Lagring er en avgjørende faktor for alle våre kunder. Med stadig økende datamengder er det viktig at Atea kan tilby kundene den riktige løsningen både for i dag og i fremtiden.”

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email