Atea-ansatt kåret til VMware vExpert
Gå tilbake

Atea-ansatt kåret til VMware vExpert

23. april 2012

Lars Trøen i Atea, IT-selskapet med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har igjen fått tittelen «VMware vExpert» i 2012. Han fikk denne første gang i 2009 og er i år en av to i Norge med den internasjonalt anerkjente utmerkelsen.

Dette fremgår av en nyhet på Ateas websider:

VMware vExpert er en utmerkelse som gis til VMware-spesialister internasjonalt. For å få en slik tittel må man utmerke seg på flere områder. Faglig styrke, synlighet i sosiale medier og ellers være en ambassadør for VMwares teknologier er noen av de kriteriene det blir sett på. Prisen gis ut en gang i året, og man blir vurdert hvert år for hva man har gjort det foregående året av bidrag.

vExpert er den høyeste utmerkelsen utviklere, bloggere og evangelister av VMwares løsninger kan få. Prisen gis ikke til VMwares egne ansatte, men utelukkende til medlemmer av det store fagmiljøet som finnes rundt VMwares produkter.

«Med stor entusiasme har Lars nok en gang bevist sin faglige styrke og engasjement rundt VMwares produkter», skriver Atea i nyhetsmeldingen.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email