Arrangerer «AKTIV FERIE» i Tyrkia til våren
Gå tilbake

Arrangerer «AKTIV FERIE» i Tyrkia til våren

17. januar 2012

Arca Aktivitet og Helse, med tilhold i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, arrangerer i samarbeid med reiseselskapet Maxpulse en innholdsrik trenings- og aktivitetsleir i Tyrkia i april.

Samarbeidspartnerne stiller med dyktige, erfarne treningsinstruktører og reiseledere på vårens to turer, som går av stabelen henholdsvis 6.-13. april og 13.-20. april 2012.

Det skiltes med et variert program, der man kan delta i aktiviteter som yoga på stranden, zumba, dans, core, kondisjon, styrke, sykling, gåing, stavgang og kostveiledning. I tillegg kommer sosial hygge, felles middager, og mulighet for spennende utflukter.

– Vi lover deg et KICK du vil leve lenge på! Alt med base i 5-stjerneshotellet, som ligger flott til på stranden og er bra til rettelagt for både trening, avslapning, bading og velvære, sier Nina Ausland, assisterende daglig leder og fysioterapeut i Arca Aktivitet og Helse.

Mer informasjon, priser og bestilling finner du her.

Kilde og bilder: Arca Aktivitet og Helse og Maxpulse

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Maxpulsetrainingcamptyrkiagruppebildebrygge1 Maxpulsetrainingcamptyrkiagruppebildebrygge1 Maxpulsetrainingcamptyrkiagruppetime3 Maxpulsetrainingcamptyrkiagruppetime3 Maxpulsetrainingcamptyrkiainstruktrer1 Maxpulsetrainingcamptyrkiainstruktrer1 Maxpulsetrainingcamptyrkiaspa1 Maxpulsetrainingcamptyrkiaspa1 Maxpulsetrainingcamptyrkiavollyballstrand1 Maxpulsetrainingcamptyrkiavollyballstrand1