April-aktiviteter og -opplevelser på Dyrk Bryn
Gå tilbake

April-aktiviteter og -opplevelser på Dyrk Bryn

7. april 2023

Molekylær ballett, konserter, workshop, klesbyttedag og marked. April-arrangementene på Dyrk Bryn byr folk fra nærområdet og resten av Oslo på varierte og helt spesielle arrangementer og opplevelser.

I Brynsveien 1, like ved Brynseng T-bane, ligger et nydelig logistikkbygg tegnet av Niels Torp. I fem år vil bygget være åsted for prosjektet Dyrk Bryn, som skal bidra til å lage liv i nabolaget og byen i regi av Levende By og Flott Gjort.

Dyrk Bryn har allerede etablert seg som en møteplass for folk fra lokalområdet og resten av Oslo. Et sted for spennende arrangementer, konserter, utstillinger, markeder, kreative workshops. Og et åpent forum for alle som måtte ønske det.

Her en noen smakebiter på planlagte arrangementer i april:

13., 14. og 16. april kl. 19.30 skjer den hittil største manifestasjonen fra Den Molekylære Ballettens Hus på Dyrk Bryn. I forestillingen AEIOUYÆØÅ utforskes en av de mest mystiske og fabuløse sidene ved det menneskelige språket: vokalene – i sang, dans og hieroglyfisk kjemi.

21. april kl. 18.00: Darling West presenterer på Dyrk Bryn! Fra et unikt samarbeid mellom artist og venue får vi en rå og nedstrippet konsertserie i det gamle industrielle bygget på Brynseng. Den albumaktuelle folk-duoen som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband presenterer unge lovende musikere til en helt spesiell konsert.

22. april, 10.00 – 14.00: Workshop – lag din egen Enzo Maris-stol. I denne workshopen vil vi bli kjent med Enzo Maris Autoprogettazione-prosjekt og utforske hans ikoniske Sedia 1-stol. Den italiensk designeren og kunstneren var opptatt av å skape møbler og gjenstander som var tilgjengelige og enkle å lage for alle. I hans Autoprogettazione-prosjekt oppfordret han folk til å lage sine egne møbler ved hjelp av enkle materialer og verktøy. Sedia 1-stolen er en av hans mest kjente design, og den kan enkelt lages av furuplank og en sag.

22. april, 12.00 – 23.00:  The Fashion Archives popper opp på Dyrk Bryn på selveste Earth Day. Denne lørdagen er også den Den Store Klesbyttedagen 2023. Gratis inngang for alle besøkende. Det blir ordinært marked fra klokka 12-16 – og full klesbytting den siste timen.

30. april kl. 12.00 – 16.00: Det tredje og siste Egget marked inne på Dyrk Bryn.

Mer informasjon om Dyrk Bryn og kommende arrangementer, påmelding med mer finner du her!

Kilde og bilder: Dyrk Bryn

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email