Åpner nytt stort treningssenter på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Åpner nytt stort treningssenter på Bryn-Helsfyr

12. desember 2017

Bryn-Helsfyr-området tiltrekker seg stadig flere virksomheter og beboere – og dermed også servicetilbud. I januar 2018 åpner FitnessXpress-kjeden et nytt treningssenter i Intility Arena på Valle Hovin.

Treningssenteret lokker med over 1000 kvm med blant annet treningsapparater, frivekter og topp moderne cardio-utstyr og treningskonsepter.

«FX Vål´enga», som det nye senteret kalles, ligger på bakkeplan på fremsiden av arenaen, med stadion-pub’en Øst som nærmeste nabo.

«Som på alle våre sentre, er det åpent, lyst og oversiktlig, med varm atmosfære og medlemmets trivsel i fokus», skriver FitnessXpress på sine websider.

Kjeden skilter med å ha hatt over 70.000 medlemmer, og at 98% av dem forlater dem fornøyde. Fokus har siden etableringen vært å unngå vanskelige vilkår og levere et fantastisk flott treningssenter, til lavere priser.

Kjeden har fokusert på Oslo-området, primært innenfor Ring3 og har nå 4 sentre i Oslo.

Sentrene våre vil du kjenne igjen på vårt industrielle preg og design med betong, antall maskiner, luftkvaliteten, renholdet og vår hyggelig betjening, skriver kjeden.

Mer om kjeden og det nye senteret på www.fitnessxpress.no

Foto: FitnessXpress

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email