Åpner asiatisk fusion-restaurant på Helsfyr
Gå tilbake

Åpner asiatisk fusion-restaurant på Helsfyr

25. april 2020

30. april får området enda et nytt og spennende spisetilbud. Da åpner restauranten Fresh Asian Fusion i Grensesvingen 7 ved Fyrstikktorget på Helsfyr. Inntil videre blir det imidlertid bare takeaway-mat – men som åpningstilbud gis det 20% rabatt til 14.mai.

«Vi mener at asiatisk mat av høy kvalitet bør være tilgjengelig for alle, enten du ønsker å bestille take-away, spise middag eller servering for ti eller tusen mennesker», skriver restauranten på sine websider. Fresh Asian Fusion står for håndlaget, smakfull og fersk asiatisk fusion, og det serveres håndlaget sushi og andre spennende asiatiske retter laget av erfarne kokkker.

Restauranten åpner for takeaway fra 30. april – og for bordservering i sine nyoppussede lokaler og utebord med det første.

Den drives av fem matglade søsken som blant annet har erfaring med drift av Fresh Sushi på Haslum i 3 år.

«Vi ønsker å tilby nærområdet en spennende asiatisk restaurant med sunn mat laget av ferske råvarer med høy kvalitet. Vår velasorterte meny består retter som sushi og originale østasiatiske retter inspirert av våre reiser. Kjøkkenteamet vårt består av fire dedikerte og kreative kokker som vil lage ypperlig god mat med mål å spre matglede til våre gjester», lover de.

Og de legger lista høyere enn prisene;

Vi vil at du skal velge oss på grunn av våre høykvalitetsretter med den sterkeste menyen noensinne, servicenivået og våre konkurransedyktige priser for serveringstjenestene våre. Vår online bestillingsplattform gjør det veldig enkelt for deg å bestille og få levering til din egen timeplan – alt til en overkommelig pris. Og det er derfor vi lever, spiser og puster fersk asiatisk fusjon-filosofi, bare god asiatisk mat hvor som helst og til enhver anledning som du vil!

Restauranten, som er åpen fra kl. 14.00 til 21.00 alle dager i uken, har både inne og uteservering. Den passer utmerket for firmamiddager og private selskaper av alle størrelser.

Den leverer også takeaway – og catering til alle anledninger.

Vi tilbyr catering til små og store selskap, dåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, bursdag, møter eller andre anledninger der det er behov for mat. Vi kan legge til rette for at festen blir topp med anretning av maten sammen med våre kokker og servitører. Kontakt oss så skreddersyr vi en smaksopplevelse til deg, heter det på siden.

Sjekk menyen på restaurantens webside.

I forbindelse med åpningen gis 20% rabatt fra og med 30. april frem til 14.mai 2020.

 

 

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Fresh Asian Fusion Mat Fresh Asian Fusion Mat Fresh Asian Fusion Mat4 Fresh Asian Fusion Mat4 Fresh Asian Fusion Eksteriør 2 Fresh Asian Fusion Eksteriør 2 Fresh Asian Fusion Mat2 Fresh Asian Fusion Mat2 Fresh Sushi Helsfyr Åpningstilbud Fresh Sushi Helsfyr Åpningstilbud Fresh Asian Fusion Eksteriør1 Fresh Asian Fusion Eksteriør1