Apexklinikken utvider og forsterker tilbudet fra nyttår
Gå tilbake

Apexklinikken utvider og forsterker tilbudet fra nyttår

1. desember 2015

Apexklinikken, det tverrfaglige helsesenteret i Fyrstikkalleen 3 rett ved kollektivknutepunktet på Helsfyr, utvider med 5 nye kontorer fra januar 2016.

– Dette gir oss enda bedre fleksibilitet i forhold til både behandling og kursvirksomhet. Flere terapeuter ved klinikken utvider i den forbindelse sin tilstedeværelse på nyåret, og vi gleder oss over denne utviklingen, sier, Kjetil Nord-Varhaug, fysioterapeut og daglig leder ved Apexklinikken Terapisenter.

Klinikken tilbyr et svært bredt utvalg helserelaterte tjenester, herunder  forebygging,  diagnose, behandling og oppfølging av ulike typer plager og skader. Klinikken har dyktige behandlere innen mange relevante fagfelt, kursvirksomhet og et eget treningssenter som er tilgjengelig både for medlemmer og andre.

Apexklininikken består av ca 900 kvm med kontorer, treningssaler, garderober og fellesareal. Den har totalt 22 kontorer med et bredt tverrfaglig behandlingstilbud, og samarbeider tett med pasientens fastlege og annet helsepersonell for å sikre optimale behandlingsopplegg.

Mer om klinikken og det omfattende tjenestetilbudet her: http://www.apexklinikken.no

 

Foto: nyebilder.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email