Apexklinikken og OneStop Reporting på gasellelisten 2017
Gå tilbake

Apexklinikken og OneStop Reporting på gasellelisten 2017

30. november 2017

Programvareleverandøren OneStop Reporting og det tverrfaglige helsesenteret Apexklinikken på Bryn-Helsfyr er blant årets gasellebedrifter. Det betyr at de er blant Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

For å komme på gasellelisten må virksomheten blant annet minst ha doblet omsetningen på fire år, ha et positivt samlet driftsresultat og ikke hatt negativ vekst.

Vekst med spesialiserte, komplementære helsetjenester

Det tverrfaglige helsesenteret ved Apexklinikken i Fyrstikkalleen 3 på Helsfyr består idag av ca 1000 kvm med treningsfasiliteter og 22 behandlingsrom med ca 30 medarbeidere innen en rekke komplementerende, helsefaglige felt.

Klinikken har siden oppstarten i 2006 stadig gått i retning av mer spesialisert kompetanse. I dag retter den seg primært mot annet helsepersonell, og fungerer som et privat tilbud med spesialister på en rekke felt innen muskelskjellettplager og psykiske lidelser. Klinikken har plassert seg både i primærhelsetjenesten og i leddet mellom denne og spesialisthelsetjenesten (sykehusene).

Apexklinikken har utviklet Norges største miljø innen bruk av diagnostisk ultralyd ved siden av klinisk undersøkelse, og er sterkt involvert i utdanning av annet helsepersonell på området.

Ifølge DNs gaselleoversikt har Apexklinikken økt omsetningen fra 2,2 millioner i 2013 til 6,3 millioner i 2016.

«Vi har lyktes og kommet med på gasellelisten fordi vi stadig har søkt ny og bedre kompetanse til vår klinikk, at vi ikke har vært redde for å gå utradisjonelle veier – og at vi har bygget ut klinikken og våre team i takt med pågangen fra publikum. Vår filosofi er blant annet at du skal føle deg trygg på å få den beste oppfølgingen uansett hvem du går til hos oss», sier Kjetil Nord-Varhaug ved Apexklinikken.

272 % vekst i programvaresalget

Programvareleverandøren OneStop Reporting i Østensjøveien 32 på Bryn utvikler og selger programvare for Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag.

Selskapet har i perioden fra 2012 til 2016 økt omsetningen fra 17,8 til hele 44,6 millioner, og beholder i år sin plass som Gaselle-bedrift for femte år på rad.

«2016/2017 har vært en spennende vekstperiode for OneStop Reporting. Endringer spesielt i regnskapsbyråbransjen har ført til høyere etterspørsel av våre rapporteringsløsninger. Resultatene mot slutten av dette året viser en fortsatt solid vekst for bedriften. I perioden fra 2012 til 2016 har vi hatt en omsetningsvekst på 272%. Vi er meget stolte over at vi igjen oppfyller kriteriene for å være en Gasellebedrift«, skriver selskapet på sine websider.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Grundere-OneStop-Reporting[1] Grundere-OneStop-Reporting[1]