Åpen dag ved Oslo Hundebarnehage på Bryn
Gå tilbake

Åpen dag ved Oslo Hundebarnehage på Bryn

15. mai 2017

Har du fått med deg Oslo Hundebarnehages utmerkede tilbud i Tvetenveien 55 på Bryn? Hundebarnehagen er kommet godt i gang med 16 hunder «i stallen», men vil gjerne ha flere. Nå inviterer den nysgjerrige hunder og deres eiere til Åpen Dag 9. juni kl. 13.00-17.00 og lørdag 10. juni kl. 12.00 – 15.00.

Kafeer, klatresenter, golfsimulatorer…Det popper stadig opp nye tjenestetilbud på Bryn-Helsfyr. I fjor fikk også våre firbente venner et nytt og etterlengtet tilbud i nærområdet. Da åpnet Oslo Hundebarnehage i Tvetenveien 55, der hunder får kose seg med nye fire- og tobente venner mens eieren får tid til jobb og andre nødvendige gjøremål.

Ønsker flere hunder velkommen!

– Vi godt igang med driften av Oslo Hundebarnehage på Bryn. Vi har nå 16 hunder i stallen, de fleste er her fra to til tre dager i uken. Det betyr at vi har lagt grunnlaget for videre drift, men vi trenger flere hunder! Vi har god kapasitet og er sikre på at det er flere hundeeiere som jobber i området som kunne trenge hundepass noen dager i uken, sier Olav Kongsvoll i Oslo Hundebarnehage.

Hundebarnehagen sørger for lange turer, lek og moro for hunder av alle størrelser og sosialisering med andre hunder i et område på 350 kvadratmeter. Den har åpent mandag til fredag mellom klokken 07.00 og 18.00.

Det tilbys også vask, klipp og føn, hente- og bringetjenester og veterinærtjenester gjennom et samarbeid med Mosengs Dyreklinikk.

Åpen Dag 9. og 10. juni

– Vi er hundelskere som ønsker alle hunder velkommen, og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. For mange er servicen vår en avgjørende brikke i forhold til jobb. De fleste har arbeidsplassen sin i Bryn Helsfyr området, sier Kongsvoll.

Som ledd i rekrutteringen av flere hunder arrangeres Åpen Dag 9. juni kl. 13.00-17.00 og lørdag 10. juni kl. 12.00 – 15.00.

Oslo Hundebarnehage holder hus i Tvetenveien 55, samme bygg som Europris.

Vi håper å kunne ønske mange nysgjerrige hunder og hundeeiere velkommen disse dagene. Det er gratis parkering utenfor – men husk å trekke lapp!, avslutter Kongsvoll.

Mer informasjon om priser, betinger og annet finner du på www.hundebarnehageoslo.no

Bilder: Oslo Hundebarnehage

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email