Anne Sudgarden til Jabra Norge
Gå tilbake

Anne Sudgarden til Jabra Norge

16. november 2021

Jabra Norge i Brynsveien 13 har ansatt Anne Sudgarden i en nyopprettet stilling som Channel Marketing Manager som følge av kraftig vekst i bedriftsmarkedet.

Jabra selger hodetelefoner, høyttalertelefoner og videoløsninger til bedriftsmarkedet gjennom forhandlerkanaler og opplever kraftig salgsvekst i Norge.

Les også: «Jabra lanserer ørepropper i ny Elite-portefølje»

I den nyopprettede stillingen skal Anne Sudgarden jobbe tett med salgsavdelingen og får ansvar for Jabras synlighet i forhandlerkanalen og B2B-markedsaktiviteter.

Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Basware og har lang erfaring fra tilsvarende roller i Symantec og Pedab.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle Jabras sterke merkenavn i forhandlerkanalen og gjøre enda flere bevisste på at god lyd og støykansellering har stor betydning for konsentrasjon, produktivitet og samhandling, sier Anne Sudgarden.

Jabra satser nå også kraftig på videoteknologi med PanaCast-serien, som har en rekke smarte funksjoner utviklet for den nye normalen.

– Pandemien har endret måten vi jobber på. Bedrifter trenger teknologi som gjør at ansatte på hjemmekontor og team på ulike lokasjoner kan samarbeide og kommunisere godt. Jabra er godt posisjonert for å ta en nøkkelposisjon også i videomarkedet, sier Sudgarden.

Anne Sudgarden har utdannelse i markedskommunikasjon og engelsk ved London Metropolitan University og Høgskolen i Østfold.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email