AG Gruppen vil kjøpe Mesta Entreprenør
Gå tilbake

AG Gruppen vil kjøpe Mesta Entreprenør

25. april 2012

AF Gruppen, med hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo, har inngått en intensjonsavtale med Mesta Konsern AS med den hensikt å overta aksjene i Mesta Entreprenør AS.

Dette fremgår av en melding, som også informerer om at Mesta Entreprenør AS har aktiviteter innen vei- og tunnelbygging og har 300 ansatte. AF Gruppens hensikt er å videreføre driften i selskapet og integrere dette i virksomhetsområdet Anlegg.

– Mesta har tatt en strategisk beslutning om å trekke seg ut av markedet for store anleggsprosjekter. Samtidig er det viktig for Mesta at arbeidsplassene i Mesta Entreprenør blir videreført. Derfor er det gledelig at en solid og seriøs entreprenør som AF Gruppen, ønsker å kjøpe Mesta Entreprenør, sier konsernsjef Harald Rafdal i Mesta i meldingen.

– Anleggsvirksomhet har vært og vil fortsatt være et satsingsområde for AF Gruppen. Anleggsmarkedet i Norge er voksende og denne avtalen gir AF Gruppen muligheten til å ta en større del av dette markedet, sier konsernsjef Pål Egil Rønn i AF Gruppen (personbildet).


Kilde og bilde: AF Gruppen

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
1_Konsernsjef_Paal_Egil_Ronn.jpg 1_Konsernsjef_Paal_Egil_Ronn.jpg