AF med endringer i konsernledelsen
Gå tilbake

AF med endringer i konsernledelsen

7. januar 2016

AF Gruppen utnevner fire nye konserndirektører for virksomhetsområdene Miljø, Bygg, Offshore og for Personal og Organisasjon.

Det skriver selskapet, som har hovedkontor i Helsfyr Panorama, i en pressemelding.

– AF har en lang tradisjon i å utvikle ledere fra egne rekker. Flere av medlemmene i konsernledelsen er eksempler på dette. Jeg har satt sammen et team med en bred kompetanse og erfaring, og som har et sterkt engasjement for å utvikle AF. Det er også et team som kjenner AF sin kultur godt. Vår fremste oppgave er å videreutvikle AF slik at mulighetene som ligger foran oss bidrar til lønnsom vekst i mange år fremover, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen (bildet).

Den nye konsernledelsen består fra 1. januar 2016 av:

Eirik Wraal (36), blir ny konserndirektør Miljø. Han kommer fra stillingen som leder for AF Decom og har vært i selskapet siden 2004. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Henning Olsen (37) blir ny konserndirektør Bygg. Olsen kommer fra stillingen som leder for AF Eiendom og har vært i AF siden 2010. Han er utdannet siviløkonom fra BI.

Amund Tøftum (37) blir ny konserndirektør Offshore. Tøftum kommer fra stillingen som prosjektdirektør i AF Offshore Decom. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært i AF siden 2005.

Bård Frydenlund (47) går inn i konsernledelsen som konserndirektør Personal og Organisasjon. Han er utdannet diplomøkonom og Master of Management fra BI i tillegg til 1. avdeling jus fra Universitet i Oslo. Frydenlund har vært i AF siden 2000.

Sverre Hærem (50) fortsetter som konserndirektør finans (CFO).

Arild Moe (50) fortsetter som konserndirektør Anlegg.

Andreas Jul Røsjø (35) fortsetter som konserndirektør for Energi og Eiendom.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email