AF Gruppen rehabiliterer på Aker Brygge
Gå tilbake

AF Gruppen rehabiliterer på Aker Brygge

31. oktober 2012

AF Gruppen, med hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr, er av Norwegian Property innstilt som entreprenør på rehabilitering av Terminalbygget, Stranden 1 på Aker Brygge.

Terminalbygget er hovedinngangen til Aker Brygge i Oslo. AF Gruppens oppdrag omfatter ifølge en pressemelding ombygging av kontor og butikkarealer med indre lysatrium, samt utvendig glassfasade. Bygget skal energimerkes i henhold til BREEAM klasse «Very Good» og energiklasse B.

Kontrakten er en totalentreprise og avtalens verdi er på MNOK 361 eks. mva. Kontrakten har avbestillingsklausuler før byggestart basert på endelig styrevedtak hos Norwegian Property.

Oppstart og prosjektering begynner i november 2012. Selve byggingen starter opp sommeren 2013 og ferdigstilles i slutten av 2014.

-Vi ser frem til å samarbeide med Norwegian Property med å fornye inngangsporten til et av de mest populære områdene i Oslo. Prosjektet er spennende og krevende for vår byggvirksomhet hvor vi sammen med kunden kan benytte vår spisskompetanse innenfor ombygging av store kombinasjonsbygg, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen, i meldingen.

Personbildet: Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen

(Foto: AF)

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
1_Konsernsjef_Paal_Egil_Ronn.jpg 1_Konsernsjef_Paal_Egil_Ronn.jpg