AF Decom fikk internasjonal hederspris for fjerning av «Murmansk»
Gå tilbake

AF Decom fikk internasjonal hederspris for fjerning av «Murmansk»

2. november 2012

AF Decom, med kontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr, ble tildelt hedersprisen under The World Demolition Conference i Amsterdam for fjerningen av krysseren «Murmansk».

Prosjektleder Øyvind Omnes og direktør for AF Decom, Eirik Wraal, presentere prosjektet for de nesten 300 deltakere som var tilstede på The World Demolition Award i Amsterdam torsdag 1. novemberAF Decom var nominert blant fem internasjonale entreprenører for «The Recycling & Environmental Avard».

Den prisen gikk til ERM, men AF stakk istedet av med selveste hedersprisen under utdelingssermonien.

– Vi er meget fornøyd med at det utfordrende Murmansk-prosjektet har blitt lagt merke til og verdsatt også utenfor Norges landegrenser. For en seriøs aktør innen riving og gjenvinning er dette den høyeste annerkjennelsen vi kan oppnå. Det er en fornøyd organisasjon som i dag har grunn til å være meget stolt for mottatt pris og ikke minst for vellykket gjennomført gjenvinningsoppdrag i Finnmark, sier Eirik Wraal i en pressemelding.

AF har fått oppgitt at juryen la vekt på følgende kriterier i utdelingen av hedersprisen: Profesjonalitet og kompetanse, selskapets miljøstyringssystem, AFs tilnærming til resirkulering og kundetilfredshet i prosjektet.

Bildet: Prosjektleder Øyvind Omnes mottar prisen i Amsterdam. (Foto www.afgruppen.no)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
AF_Murmansk2010_275_275x182 AF_Murmansk2010_275_275x182