AF bygger mer på Sandaker Bryn-Helsfyr | AF bygger mer på Sandaker
Gå tilbake

AF bygger mer på Sandaker

26. november 2010

AF Gruppen, som har hovedkontor i landemerket Helsfyr Atrium i Innspurten 15 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har ifølge en pressemelding inngått en ny avtale med Idun Industri Eiendom AS om bygging av ytterligere 98 leiligheter på Sandaker.

Den nye avtalen omfatter nybygg av 98 leiligheter fordelt på tre bygg. Leilighetene har beliggenhet på Idun Industriers gamle gjærfabrikk på Sandaker.

Prosjektet Idun blir ifølge meldingen utført i en totalentreprise og har en verdi på MNOK 158 eks mva. Byggestart er januar 2011 og arbeidet vil pågå til frem til november 2012.

– Vi er meget tilfreds med AF som totalentreprenør og ser frem til et godt samarbeid i et spennende prosjekt, sier Erik Bøhler i Scandinavian Development i meldingen.

– Det er spennende å få være med å utvikle et gammelt industriområde til et nytt og attraktivt boligområde i tett samarbeid med kunden. Vi er allerede godt i gang med byggetrinn 1, og ser det som en tillitserklæring å kunne fortsette på byggetrinn 2, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email