Avanserer på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere
Gå tilbake

Avanserer på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere

10. november 2020

Helsfyr-baserte AF Gruppen klatrer til en sterk 11. plass blant ingeniørbedrifter i Universums ferske måling over hvor yrkesaktive har mest lyst til å jobbe.

Dette fremgår av en melding fra selskapet, som viser til en stor undersøkelse gjennomført av Universum blant yrkesaktive med høyere utdanning.

Den viser blant annet at AF Gruppen, med hovedkontor i Helsfyr Atrium, er den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørselskapene i Norge.

– Vi investerer mye tid og ressurser i vårt viktige arbeid med å rekruttere, utvikle og beholde de beste folka. Våre medarbeidere skal ha en stor del av æren for at vi har klatret opp på en solid 11. plass. De har stått i frontlinjen ved å være gode kulturbærere og ambassadører for selskapet, sier Annette Strøno, HR-sjef Rekruttering i AF Gruppen.

Over 12.000 har sagt sin mening

Hvert år rangerer Universum Norges mest attraktive arbeidsgivere. I årets undersøkelse har 12.200 yrkesaktive vært med på å si sin mening om hvor de har lyst til å jobbe. Blant disse er rundt 4000 økonomer, 2500 ingeniører og 2800 humanister. Gjennomsnittsalderen blant de spurte er 35 år.

Undersøkelsen ble gjennomført fra mai til august, og viser at AF Gruppen scorer bedre enn noensinne.

AF hører til i bransjen Engineering/Natural Sciences. I årets undersøkelse ender AF Gruppen på en 11. plass, opp fra 15. plass i 2019 og en 24. plass i 2018. I fjor ble AF Gruppen tildelt prisen «årets klatrer».  Årets 11. plass deles med Innovasjon Norge og Statens vegvesen, sistnevnte også med hovedkontor i Bryn-Helsfyr-området.

Les også: «Nå åpner landets største Scandic-hotell på Helsfyr»

– Flere har oss på radaren
Universum Professionals Survey viser hvordan yrkesaktive («professionals») oppfatter ulike selskaper og gir dermed en god indikasjon på hvor attraktive selskapene er blant arbeidssøkere.

– Det at AF nå er blitt kåret til bransjens beste og den mest attraktive arbeidsgiveren i Universum Professionals Survey, tolker vi som at flere yrkesaktive har oss på radaren, og ser på AF som en attraktiv arbeidsgiver med mange muligheter – også i fremtiden, sier Annette Strøno.

Personbilde: LAGSPILL: HR og kommunikasjon jobber mye med rekruttering. Her tar HR-sjef Rekruttering Annette Strøno, HR-direktør Karin Engen, prosjektleder Kommunikasjon Linda Strand Jacobsen og HR-rådgiver Line Lunderby imot utmerkelsen «Top of Industry Engineering». Foto: Universum.

Andre bilder: Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Helsfyr Atrium, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr Atrium, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet AF Universum Omdømme – Kopi AF Universum Omdømme – Kopi Helsfyr Atrium, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Helsfyr Atrium, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet