Advania inngår samarbeidsavtale med iStone
Gå tilbake

Advania inngår samarbeidsavtale med iStone

26. april 2016

Advania og iStone krysser jevnlig klinge i det norske ERP-markedet – nå går rivalene sammen for å styrke sin posisjon i markedet.

Advania, som har hovedkontor i Ole Deviks vei 6 på Bryn-Helsfyr, og iStone er begge blant de ledende leverandørene av Microsoft Dynamics AX og har således konkurrert om en rekke kunder. Det kommer de to selskapene fortsatt til å gjøre, men nå har de to selskapene inngått et strategisk samarbeid.

Avtalen vil dels fokusere på utnyttelses av felles kapasitet i større leveranseprosjekt, men vil også legge grunnlag for en felles investering mot retail/varehandel-segmentet hvor begge parter har lang erfaring og dyktige konsulenter

– Microsoft Dynamics AX har gjort noen kvantesprang. Løsningene er langt mer komplette samtidig som Microsoft fokuserer på noen bransjevertikaler. Retail er en av disse vertikalene og her ser vi et stort potensiale i det norske markedet, sier Ole Morten Settevik, administrerende direktør i Advania (til høyre i bildet).

Avtalen mellom Advania og iStone ble inngått i desember i fjor og det er allerede inngått avtaler om samarbeid på to prosjekter i 2016.

– Vi ser at Microsoft i økende grad anses som et alternativ for storkunde-segmentet. For å møte dette behovet, er det nødvendig for oss å ha nok ressurser. Vi kunne selvsagt rekruttert i markedet men har funnet det langt mer hensiktsmessig å samarbeide, sier Helge Solbakken, administrerende direktør for iStone Dynamics (til venstre i bildet).

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
advania_istone_2 advania_istone_2