AD-Gruppen har kjøpt SternerData
Gå tilbake

AD-Gruppen har kjøpt SternerData

29. februar 2012

Fra januar 2012 er SternerData AS blitt en del av AD-Gruppen, som blant annet er representert med kontor i Karoline Kristiansens vei 1 på Bryn-Helsfyr i Oslo.

Ifølge en melding på selskapets websider består SternerData i dag av 2 ansatte som begge blir med over i AD-Gruppen.

SternerData ble etablert i 1994 og har hovedsakelig arbeidet med implementering av markedsledende programvare innen ressursstyring og kunstig intelligens(AI). SternerData er en sertifisert QlikView-partner og har 8 års erfaring med QlikView som utvikling- og analyseverktøy. SternerData har sine kunder innenfor helseforetak, høyskoler, kommuner og privat marked.

Oppkjøpet er ifølge meldingen et ledd i AD-Gruppens satsning innenfor Business Intelligence (BI) med fokus på QlikView. Kombinasjonen av SternerDatas erfaring fra BI-markedet med QlikView og AD-Gruppens konsulentkompetanse og sterke posisjon innenfor offentlig forvaltning vil gjøre oss til en ledende leverandør av QlikView-baserte BI-løsninger i det norske markedet.

Selskapets markedsfokus vil være offentlig forvaltning med vekt på helsesektoren, utdanning og kommuner – så vel som privat næringsliv i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder.

«SternerDatas kunder vil merke at man får enklere tilgang til dyktige konsulenter. Man vil ikke bare ha tilgang til konsulenter som er eksperter på QlikView, men kan benytte seg av AD-Gruppens totale tjenestespekter, som omfatter bl.a. Sharepointkonsulenter, driftstjenester og HR-løsninger», skriver selskapet i meldingen.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email