ACOS og Logica gjør dokumenthåndtering enklere
Gå tilbake

ACOS og Logica gjør dokumenthåndtering enklere

20. oktober 2008

ACOS har i følge en pressemelding tegnet en samarbeidsavtale med Bryn-Helsfyr-selskapet Logica som gir Logica rett til å selge ACOS’ dokumenthåndteringsløsninger til energibransjen. Logica vil blant annet implementere ACOS’ arkivløsning som en standard modul i den nye versjonen av den ledende løsningen for det lokale eltilsynet, IS Safe.

– Våre kunder i energibransjen har behov for effektive IT løsninger for håndtering av en stadig voksende dokumentmengde. ACOS er derfor et naturlig valg av samarbeidspartner, grunnet sin erfaring med produkter rundt arkiv- og saksbehandlingsløsninger. Vi kan tilby en bredere og mer komplett løsningsportefølje til våre kunder, sier direktør Knut Korsell i Logica, i pressemeldingen.

– Ved å kombinere vår spisskompetanse på systemintegrasjon og et standardisert dokumenthåndteringssystem fra ACOS, vil våre kunder få tilgang til IT løsninger som gir raske og synlige gevinster for organisasjonen. ACOS utvikler sine produkter på Microsoft plattform, noe som gjør det enkelt for oss å integrere med vår Microsoft CRM-løsning og med Microsoft Sharepoint. Vi er allerede i gang med integrasjonen mellom systemene og våre kunder vil om kort tid få se hvilke konkrete muligheter dette samarbeidet vil gi dem, sier Knut Korsell.

– ACOS har de siste årene satset på å utvikle enkle dokumenthåndterings- og selvbetjeningsløsninger til privat sektor og dermed tilpasset produktene til en bredere kundemasse. Energisektoren er en bransje som håndterer store mengder dokumenter og nettopp derfor har behov for den type dokumenthåndteringsløsninger som vi leverer. Med Logica sin bransjekunnskap kan vi nå tilby våre produkter til denne bransjen og vi har store forventninger til samarbeidet, sier leder for prosjekt- og forretningsutvikling, Bent-Inge Storheim.

– Bedriftene begynner å se gevinsten av å ta eierskap til egen informasjon og dokumentflyt. Det har lenge vært et problem at de arkiv- og saksbehandlingsløsningene som finnes på markedet er for komplekse og vanskelige å ta i bruk. ACOS har gjort noe med dette i utviklingen av vår nye modul, WebSak Fokus. Ved å integrere løsningen i Microsoft Outlook har vi senket brukerterskelen til det minimale. Saksbehandling og arkivering gjøres med andre ord direkte fra Outlook. Løsningen har også funksjonalitet som gjør at saksbehandler kan ekspedere formelle brev sikkert og elektronisk til kundens Nettpostkasse. Kunden kan betjene seg elektronisk og også signere dokumenter på nett. Alt havner i et strukturert og standardisert arkiv. Dokumenthåndtering blir dermed enkelt, sier direktør i ACOS, Erik Ree.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email