Accountrix – nytt medlem i Glasspaper-familien
Gå tilbake

Accountrix – nytt medlem i Glasspaper-familien

14. oktober 2022

Bryn-baserte Glasspaper fortsetter den spennende utviklingen og introduserer Accountrix, et nytt og fremtidsrettet regnskapsbyrå.

Fra sitt hovedkontor i Brynsveien 12 på Bryn i Oslo har Glasspaper utviklet seg til en bred kompetansepartner på IT – med flere spesialiserte, tett samarbeidende selskaper i grensesnittet mellom kunnskap, mennesker og teknologi. Idag har selskapet over 200 ansatte i Norges fire byer.

Les også: «20 år på Bryn: Fra kursleverandør til HR og IT-teknologipartner»

Nå har selskapet kjøpt opp Accountrix AS – et framtidsrettet regnskapsbyrå med mål om å effektivisere prosesser og levere skreddersydde tjenester for kundene.

Byrået tilbyr et bredt spekter av tjenester til både norske og internasjonale selskaper, blant annet innenfor områder som regnskap og rapportering, lønnstjenester, rådgivning og firmaetablering og -avvikling.

Accountrix bruker moderne og effektive systemer som også skal passe for selskaper som vil outsource hele eller deler av økonomifunksjonen – og tilbyr alt fra rådgivning til utleie av økonomimedarbeidere.

– Vi kan gjøre deler av jobben dersom kunden ønsker å gjøre noe selv, eller ta oss av hele jobben. Det spiller absolutt ingen rolle, så lenge vi samarbeider og kommuniserer godt, sier grunder og daglig leder Malin Scoglietti-Olstad (bildet). Hun er autorisert regnskapsfører med Master i Business Administration, og har mange års erfaring innen regnskap og økonomi.

Malin kan fortelle at selskapet allerede har fått en god start – og har som ambisjon å bli 10 ansatte ved utgangen av 2023.

– Vi kom inn i Glasspaper-gruppen i starten av september, og det er fantastisk å bli en del av et stort og spennende miljø der selskaper og folk med ulik kompetanse samarbeider og trekker på hverandre. Her hjelper vi våre søsterselskaper med regnskapet samtidig som vi bygger opp byrået og får stadig nye, eksterne kunder i porteføljen. Vi har allerede fått tre dyktige medarbeidere i byrået og ytterligere to starter i løpet av de kommende månedene. Og vi er stolte av å ha blitt både Xledger partner og Tripletex partner, sier Malin.

Konsernsjef Tom-Erik Haug i Glasspaper-gruppen deler entusiasmen.

– Accountrix er et naturlig og verdifullt tilskudd som styrker vårt helhetskonsept – og introduksjonen er en ny og spennende milepæl på en fantastisk reise. Vi startet Glasspaper for 22 år siden, og i dag har vi over 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, sier Tom-Erik.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email