4Service blir sterkere på Nord-Vestlandet
Gå tilbake

4Service blir sterkere på Nord-Vestlandet

31. januar 2022

4Service, som leverer et bredt spekter av servicetjenester innenfor områder som renhold, personalrestauranter, offshore og camps, kjøper Ålesund-bedriften Apex Renhold.

Ifølge en artikkel på selskapets websider blir ledelsen og alle medarbeidere i Apex Renhold med videre inn i 4Service, som med dette styrker sin posisjon på Nord-Vestlandet.

– Vi er veldig glade for å få med oss gjengen fra Apex Renhold inn i 4Service. De bringer med seg kompetanse og erfaring som vil styrke vårt tilbud i Ålesund og i hele regionen. Nå skal vi sørge for en god integrering av selskapet og medarbeiderne, og sammen videreutvikle tjenestene våre til det beste for eksisterende og nye kunder, sier Patrick Malnes, direktør i 4Service-selskapet EIR, i artikkelen.

Den landsdekkende virksomheten 4service med hovedkontor i Brynsalleen på Bryn i Oslo, har totalt rundt fire tusen ansatte og er består av en rekke selskaper og konsepter. Ett av selskapene i 4Service er EIR Renhold, som de siste årene har vært i kraftig vekst. Apex Renhold vil fremover utføre sine tjenester under merkenavnet EIR Renhold.

Ledes videre lokalt

Daglig leder i Apex Renhold, Eva Britt Volstad, skal lede den lokale satsningen og skal selv ha ønsket mer muskler i ryggen for å kunne vokse videre i et svært konkurransepreget marked.

– Dette oppkjøpet vil gi oss mange nye muligheter i kampen om kundene på Nord-Vestlandet, og ikke minst kunne tilby et bredere spekter av tjenester til våre eksisterende kunder. Som en del av 4Service vil vi bli en av markedslederne i området. Når vi skulle se oss om etter en større eier, var det viktig å finne en partner som deler våre ambisjoner og verdier. Det har vi virkelig funnet i 4Service, og jeg er ekstra glad for at alle våre ansatte blir med videre inn i denne nye satsningen, sier Volstad

Apex Renhold fylte i fjor ti år og har i overkant av tjue medarbeidere. Selskapet holder til i Borgundfjordvegen og tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester til små, mellomstore og store bedrifter, samt til private og offentlige kunder.

Les også: «4Service støtter næringslivet på Østkanten»

Hurtig vekst

4Service ble startet i 2010 og har på tolv år vokst til å bli en sentral aktør innenfor serviceindustrien på nasjonalt nivå. Deler av veksten har kommet gjennom oppkjøp av mindre bedrifter, og derfor er arbeidet med kultur og verdier vel så viktig for selskapet som budsjetter og resultater.

– Vi har blitt godt kjent med Apex Renhold og menneskene bak gjennom en rekke samtaler og bedriftsbesøk. Det er imponerende hva de har fått til på egenhånd i et marked med store konkurrenter. I tillegg har vi svært sammenfallende ambisjoner knyttet til utøvelse av service og utvikling av medarbeidere. Dette er verdier som vil gjøre integreringen enklere og vi gleder oss til å få på plass våre nye kolleger, avslutter Malnes.

Kilde og bilde: 4Service.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email