4Service støtter «Næringslivet Møter Østkanten»
Gå tilbake

4Service støtter «Næringslivet Møter Østkanten»

22. november 2021

Med integrering og samspill som viktige formål er «Næringslivet Møter Østkanten» et naturlig initiativ å støtte for Bryn-baserte 4Service.

Næringslivet Møter Østkanten ble for første gang arrangert i Norge i 2019. Konseptet kommer opprinnelig fra Sverige, og har som formål å sørge for integrering og nettverksbygging gjennom sjakk som en brobyggende aktivitet.

Den svensk-colombianske stormesteren i sjakk, Pontus Carlsson, er initiativtaker. Konseptet går ut på at man setter sammen en næringslivslivsleder eller en idrettsprofil med en østkantungdom, som så deltar sammen i en parsjakkturnering. Det vil si at de gjennomfører annethvert trekk som lag.

– Da vi i 4Service ble spurt om å bidra til den norske versjonen av Næringslivet Møter Østkanten var det enkelt å svare ja. Integrering og samspill er to saker som i stor grad treffer på våre egne verdier i selskapet, forteller Tor Rønhovde, CEO i 4Service med hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn i Oslo.

Les også: «Vålerengas kvinnelag får 4Service med på laget»

Arrangementene gjennomføres på en offentlig plass, slik at også tilskuere og forbipasserende kan få med seg det flotte samspillet. I 2019 ble sjakkbordene satt opp på travle Oslo S, mens den 19. november i år ble det holdt i kontorfellesskapet på Ullevål Stadion.

I tillegg til en rekke næringslivstopper lokket turneringen med sjakkekspert og tidligere norgesmester, Jon Ludvig Hammer. Han utfordret deltakere og publikum til lynsjakk, og kommenterte partiene.

Rønhovde deltok selv på arrangementet på Ullevål 19. november, og sier følgende om samfunnsutvikling som rød tråd i sponsorprosjekter:

– I 4Service kan vi bidra til å skape gode møter mellom mennesker med ulik bakgrunn på flere måter. Først og fremst er dette noe vi aktivt gjør hver eneste dag på våre arbeidsplasser, men også gjennom jobbtrening og det å gi folk nye muligheter i arbeidslivet. I tillegg kommer våre utvalgte sponsorprosjekter, som alle sammen har til felles at de skal bygge opp rundt integrering, samspill og samfunnsutvikling.

Mer informasjon om Næringslivet Møter Østkanten her.

Foto: Næringslivet Møter Østkanten

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email