40-åring på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

40-åring på Bryn-Helsfyr

22. juni 2016

CGI fyller 40 år og markerte det med ringing fra New York Stock Exchange Closing Bell.

I forrige uke markerte IT-selskapet CGI, som i Norge har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr, sitt 40-årsjubileum med ringesignalet fra New York Stock Exchange Closing Bell.

På den måten hedrer selskapets 65.000 fagfolk rundt om i verden – det er disse medarbeidernes ekspertise og innovasjonsevne som hjelper kundene med å gjennomføre påkrevde endringer i takt med at bransjesektorene deres fortsetter å utvikle seg for den digitale tidsalderen.

– Jeg er stolt over å markere denne historiske milepælen på vegne av CGIs medarbeidere og kunder over hele verden, uttalte CEO i CGI, Michael E. Roach.

Selskapet ble grunnlagt i 1976 og omsatte for 138.000 kanadiske dollar (CAD) i løpet av det første året. Siden den gang har selskapet oppnådd stadig bedre lønnsomhet og i snitt doblet størrelse hvert fjerde år, og er i dag det femte største uavhengige selskapet innen IT- og forretningsprosesstjenester i verden, med en årsomsetning på over 10 milliarder CAD. CGI sysselsetter 65.000 fagfolk fordelt på 400 arbeidsplasser rundt om i verden.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilde: CGI

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email